Close

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 48 z 48

Wątek: Hipnotycznie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez motylanoga Zobacz posta
    Kadr bez sensu. Po co zostawiłaś te fałdki czegoś nad czołem? Za ciasno z prawej, za dużo u góry. No i wygląda jakbyś miała żółtaczkę.

I jeśli nie wiesz jak można zaskoczyć autoportretem to obejrzyj chociażby zdjęcia auto hanibala. Niby ten sam model, jedna sesja, a jednak foty inne. A przecież nie jest on jakimś guru autoportretu (sorry hanibal ). W Twoim przypadku to nie brak umiejętności panowania nad sprzętem czy światłem jest problemem, a pewnego rodzaju klapki na oczach.
    Dziękuje za opinie. Spokojnie klapki kiedyś spadną mi z oczek :P A jak nie to bede tworzyć swoje tak dla siebie mimo ktyrtyki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez novika Zobacz posta
    Nie wiem jak mozna zaskoczyć kogoś autoportretem, tym bardziej że już w tylu odsłonach się pokazywałam.
    Na przykład tak.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez axer Zobacz posta
    Na przykład tak.
    Genialne ... Naprawde godne podziwu.

Domyślnie

to właśnie ten Pan dla którego była zbiórka (skuteczna) na aparat. Zdaje się, ze D80+50/1.8
    http://www.forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=87500 - to jest np dobry autoportret. Na poszukiwania innych nie mam czasu - ale jest tu ich sporo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez motylanoga Zobacz posta
    Kadr bez sensu. Po co zostawiłaś te fałdki czegoś nad czołem? Za ciasno z prawej, za dużo u góry. No i wygląda jakbyś miała żółtaczkę.

I jeśli nie wiesz jak można zaskoczyć autoportretem to obejrzyj chociażby zdjęcia auto hanibala. Niby ten sam model, jedna sesja, a jednak foty inne. A przecież nie jest on jakimś guru autoportretu (sorry hanibal ). W Twoim przypadku to nie brak umiejętności panowania nad sprzętem czy światłem jest problemem, a pewnego rodzaju klapki na oczach.
    hihi ja zrobilem w zyciu jedna sesje autoportretowa :P kilka cykow po kilku baniakach :P
    teraz dopiero mam problem bo to wyzwanie sie zbliza.... i nie mam pomyslu jeszcze
    ale se jzu statyw przynioslem :P
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Ja jak na razie nie mam pomysłu na nowe zdjęcie siebie. Ale mam nadziej ze coś mi się uda wymysleć... zobaczymy, bedzie to spontaniczna fota.

Domyślnie

Witam;

zdjęcie "z puchy" podoba mi się bardziej.

Wiesz, tak sobie myślę że autoportret to ma się podobać tobie.....

pozdrawiam
    Pozdrawiam Roman Margraf

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grizzly Zobacz posta
    Witam;

zdjęcie "z puchy" podoba mi się bardziej.

Wiesz, tak sobie myślę że autoportret to ma się podobać tobie.....

pozdrawiam
    Dziękuje, mi się podoba Dlatego robie autoportrety.... A poza tym 1600 wejść, świadczy ze nie tylko mi się podoba. Tak mi się wydaje.

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów