Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 48

Wątek: Hipnotycznie

Domyślnie

Jak na mój gust to oczy kładą to zdjęcie, są zbyt zamglone za mało w nich emocji.
    D 80 + szklarnia, Canon 5D + szkła

zapraszam na stronę grupy fotograficznej: JastalFotoGrupa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez venice Zobacz posta
    Noviko (chyba tak to odmienić ) Pozwolę sobie zasugerować kierunek prezentacji tego obrazu.

vince to co zrobileś z tym zdjęciem powinno być karalne o ile zdjęcie samo z siebie może się podobać.. to po zabiegach jakie popełniłeś.. po prostu wygląda koszmarnie.. wg mnie :]
    ogólnie analogowo..
    www.lizakowski-photo.art.pl

Domyślnie

mnie sie podoba fotka bez obrobki
    kazde jej zdjecie sie czyms rozni, one nie sa takie same, mimo ze modelka jest ta sama, zawsze jest inny dzien, inne emocje...
    to jak z czytaniem wiersza tego samego autora, za kazdym razem jest inny odbior w zaleznosci od nastroju

OK !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sha Zobacz posta
    mnie sie podoba fotka bez obrobki
    kazde jej zdjecie sie czyms rozni, one nie sa takie same, mimo ze modelka jest ta sama, zawsze jest inny dzien, inne emocje...
    to jak z czytaniem wiersza tego samego autora, za kazdym razem jest inny odbior w zaleznosci od nastroju

OK !
    Wyjete z moich ust... Tak rozne jak akademia policyjna 6 i 7, szklana pulapka 4 i 5, Klan 426 i 427...

Domyślnie

może ze 3 pierwsze foty noviki zrobiły jakiekolwiek wrażenia. Reszta to powielenia tego samego pomysłu, który poczatkowo się sprawdził
    Nawet ten makijaż zielony jest ten sam na kilku fotach !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    może ze 3 pierwsze foty noviki zrobiły jakiekolwiek wrażenia. Reszta to powielenia tego samego pomysłu, który poczatkowo się sprawdził
    Nawet ten makijaż zielony jest ten sam na kilku fotach !
    Nie wiem jak mozna zaskoczyć kogoś autoportretem, tym bardziej że już w tylu odsłonach się pokazywałam. Co nie zmienia fakty że lubie je robić i bede je robić. A co do mojego makijażu to niestety muszę powiedzieć ze masz słaby wzrok, nie jest taki sam jak na poprzednich fotkach.

Domyślnie

Oj można zaskoczyć, można. O ile mnie pamięć nie myli to kiedyś na forum była akcja zbiórki pieniędzy na aparat dla pewnego fotografa który właśnie autoportretami się trudził. Nie dysponował zapleczem sprzętowym ale pomysłów mu nie brakowało Na każdym zdjęciu wyglądał jak ktoś inny. A Ty na każdym zdjęciu wyglądasz jak Ty. Ta sama Ty. Ten sam wzrok, mina, kadr.

Domyślnie

jest bardzo podobny - a wzrok mam słaby, ale koryguję go okularami

Domyślnie

A niech tam strace pokaże Wam jeszcze jedno foto z tej sesji. Może komuś sie spodoba.... Choć to znowu jestem ja :P

Domyślnie

Kadr bez sensu. Po co zostawiłaś te fałdki czegoś nad czołem? Za ciasno z prawej, za dużo u góry. No i wygląda jakbyś miała żółtaczkę.

I jeśli nie wiesz jak można zaskoczyć autoportretem to obejrzyj chociażby zdjęcia auto hanibala. Niby ten sam model, jedna sesja, a jednak foty inne. A przecież nie jest on jakimś guru autoportretu (sorry hanibal ). W Twoim przypadku to nie brak umiejętności panowania nad sprzętem czy światłem jest problemem, a pewnego rodzaju klapki na oczach.
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów