Jak na mój gust to oczy kładą to zdjęcie, są zbyt zamglone za mało w nich emocji.
Szukaj
Jak na mój gust to oczy kładą to zdjęcie, są zbyt zamglone za mało w nich emocji.
ogólnie analogowo..
www.lizakowski-photo.art.pl
mnie sie podoba fotka bez obrobki
kazde jej zdjecie sie czyms rozni, one nie sa takie same, mimo ze modelka jest ta sama, zawsze jest inny dzien, inne emocje...
to jak z czytaniem wiersza tego samego autora, za kazdym razem jest inny odbior w zaleznosci od nastroju
OK !
może ze 3 pierwsze foty noviki zrobiły jakiekolwiek wrażenia. Reszta to powielenia tego samego pomysłu, który poczatkowo się sprawdził
Nawet ten makijaż zielony jest ten sam na kilku fotach !![]()
Nie wiem jak mozna zaskoczyć kogoś autoportretem, tym bardziej że już w tylu odsłonach się pokazywałam. Co nie zmienia fakty że lubie je robić i bede je robić. A co do mojego makijażu to niestety muszę powiedzieć ze masz słaby wzrok, nie jest taki sam jak na poprzednich fotkach.
Oj można zaskoczyć, można. O ile mnie pamięć nie myli to kiedyś na forum była akcja zbiórki pieniędzy na aparat dla pewnego fotografa który właśnie autoportretami się trudził. Nie dysponował zapleczem sprzętowym ale pomysłów mu nie brakowałoNa każdym zdjęciu wyglądał jak ktoś inny. A Ty na każdym zdjęciu wyglądasz jak Ty. Ta sama Ty. Ten sam wzrok, mina, kadr.
jest bardzo podobny - a wzrok mam słaby, ale koryguję go okularami![]()
Kadr bez sensu. Po co zostawiłaś te fałdki czegoś nad czołem? Za ciasno z prawej, za dużo u góry. No i wygląda jakbyś miała żółtaczkę.
I jeśli nie wiesz jak można zaskoczyć autoportretem to obejrzyj chociażby zdjęcia auto hanibala. Niby ten sam model, jedna sesja, a jednak foty inne. A przecież nie jest on jakimś guru autoportretu (sorry hanibal). W Twoim przypadku to nie brak umiejętności panowania nad sprzętem czy światłem jest problemem, a pewnego rodzaju klapki na oczach.
Skontaktuj się z nami