10 mm przesuwu to nie jest szał. Jak dobrze pamiętam w shifcie do 645, który miał ogniskową 50 mm miałem 14 mm i nie było to dużo. Ale dzięki za info, zaczynam zgłębiać temat![]()
Szukaj
10 mm przesuwu to nie jest szał. Jak dobrze pamiętam w shifcie do 645, który miał ogniskową 50 mm miałem 14 mm i nie było to dużo. Ale dzięki za info, zaczynam zgłębiać temat![]()
hassel ma swoje flexbody tyle ze kosztuje to worek dolarow
jesli chcesz poeksperymentowac to sa przejsciowki do nikona tilt lub shift (niestety takiej co ma i tilt i shift nie znalazlem tzn jest ale tyle kosztuje co nikor)do szkiel pentacona sixa
sprobuje wygrzebac obrazki 80mm biometar z tiltem na eosie 5d ale to dopiero w poniedzialek
zastanawiam sie nad zakupem takiej przejsciowki do nikona 125$ +20$ przesylka do polski
jesli ktos bylby chetny pewnie daloby sie troche utargowac z ceny a i przesylka byla by tansza w kilka osob
http://digifoto.pl/1stare/misc/tilt.jpg niestety mam tylko jeden obrazek z tilta i biometara
Mam zamiar zamowic sobei cos takiego (dokladnie takim samym bylo robione powyzsze zdjecie tyle ze na canonie)
jesli jest ktos chetny moge sie wstrzymac pare dni i sie zamowi kilka sztuk
pozdr
Conik
szukałem i nie mogę znaleźć
widzę tylko adaptery shift do nikona do szkieł od p-sixa, a od M645 nie widzę
może ktoś linkiem zapodać?
D200, T12-24/4, N35,50,85/1.8, N60/2.8D, SY85/1.4, S70-210/2.8, TC16A, SB-800
Soligor 28/2.8, MIR 35/2, Helios 50/2, Jupiter 135/3.5
Skontaktuj się z nami