Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 48

Wątek: Hipnotycznie

Domyślnie

Hani NEFy już ci podesłałam Kilka fotek z tej sesji foto.

Domyślnie

niech zgadne kto jest modelką

Domyślnie

W wersji obrobionej zrobiłaś sobie żółtą cerę. Wersja nieruszona lepsza, ale i tak mam wrażenie, że gdzieś już takie widziałam. Jakiś milion razy...
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

Domyślnie

hanibal - bez urazy ale Twoje słodzenie novice i vice versa staje się już mocno nudnawe...
    mamy to samo od paru ładnych miesięcy - sorry - mieliśmy też sesyjkę w parku - szt 1

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    hanibal - bez urazy ale Twoje słodzenie novice i vice versa staje się już mocno nudnawe...
    mamy to samo od paru ładnych miesięcy - sorry - mieliśmy też sesyjkę w parku - szt 1
    zgadzam się z przedmówcą, "...przejdźmy od słów do czynów, jako pierwszego kandydata do rady Rejsu..."
    a tak serio cukrowaniem i oglądaniem non stop auto noviki, spowodujecie że nie wchodząc do wątku każdy będzie wiedział co jest w środku.
    i nie mów, że to zupełnie nowa jakość-po prostu kolejne zdjęcie portretowo-twarzowe (których zaprezentowałaś już -naście)...
    ...a może za dużo wymagam
    D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900

autograf
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez laroc Zobacz posta
    Co zdjęcie to ciągle Ty. Tylko kolor wokół oczu się zmienia. Przenudnawo na max.
    O! To, to wyjąłeś mi z ust.

Domyślnie

dobrze od dzis zaczynam słodzic Tobie bo czujesz sie chyba niedowartosciowany...
    i nie zauwazylem by Jej słodził w kazdym poscie
    to sie nazywa brak czytania ze zrozumieniem
    ....
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

No wiesz ja nie słodze herbaty więc przyjmuje cukier w innej formie, jak Ci to przeszkadza to omijaj mój wątek. A co do mojej znajomości z Hanim to my już tak mamy ... lubimy na słodko :P

Domyślnie

Wszedłem pierwszy raz naTwój wątek i jeżeli następne zdjęcia będą takimi autoportretami to zgadzam się z autorką, że trzeba to omijać. Wymyśl cos innego bo to Ci nie idzie.
    dwa regały sprzętu

Domyślnie

Jest parę niedociągnięć. Starałbym się dążyć do czegoś w tym kierunku:

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów