Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Jezioro Ontario

Domyślnie

fotka fajna, choc troszke za jasno przy lini horyzontu, to akurat te wpadajace promyki slonca mi sie bardzo podobaja
    sprzet jest, masa checi i zapalu.

Smile

[QUOTE=Wioletta;1116988][CENTER]Wiem ze skacze po dzialach ostatnio strasznie ale obiecuje ze to dlugo juz nie potrwa

Zasiałaś niepokój tym zdaniem.Lepiej skacz .Jest takie powiedzenie "jak sobie poskaczesz - tak się wyśpisz"
    Pozdrawiam

Domyślnie

Jak widać zdjęcie było robione pod ostre słońce, jest jednak klarowne i nie nazbyt kontrastowe.
    Faktycznie z niebiem i chmurkami z lewej strony coś niedobrego się stało.
    Czy nie jest to przypadkiem wina obróbki?
    Wioletta mimo wszystko jest całkiem ciekawie.
    Próbowałaś to obrobić w b/w?
    Może uda ci się ukryć pewne niedoskonałości oryginału.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Nie ma co poprawiac skiepszczonego zdjecia, jak robie b&w, to brzydko wyglada po lewej niebo.

2

A moze takie?
    Pozdrawiam Wioletta

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wioletta Zobacz posta
    Nie ma co poprawiac skiepszczonego zdjecia, jak robie b&w, to brzydko wyglada po lewej niebo.
    Nie przesadzasz? Na szybko, przerobiłem wrzuconego przez ciebie jpg'a.
    Myślę, że z oryginału dało by się wyciągnąć znacznie więcej

OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

To u Ciebie nie zamarza?
    Ogolnie jest super ale caly czas cos nie pasuje mi to obciachane sloneczko, wolal bym je w calosci lub tak jak jest ale jeszcze wiecej promieni takie cos ala glowny motyw zdjecia moze nawet z polaczeniem korzenia.
    D700,D200, F100, F, F2, F3, EL, FE2, Nikkormat FT2, Nicca Tower, Canon A1, F1, FTb, Olympus E1, OM1, OM10, Kodak 35, Pentax SP2, ME, Ricoh KR, 500G, Fuji i ZenitE

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez downunder Zobacz posta
    Nie przesadzasz?
    OK to nie bede przesadzala, przylozylam sie jeszcze raz do fotki nr.1

Lepiej??
    Pozdrawiam Wioletta

Domyślnie

piekne....
    podoba mi sie niezmiernie
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Nie wiem czego tu się czepiać - ta fotka jest jak najbardziej poprawna. Prawdę mówiąc to ja nawet zdobył bym się na tą odwagę i pokazał rozpalone i promieniujące słońce.
    A tak na marginesie - Wiola dawaj foty tak 900px po dłuższym boku bo na moim monitorze to widać tylko mało ikonkę

Może Cię moderatorzy nie zjedzą

Domyślnie

Jeżeli użyłaś filtra polaryzacyjnego , to przy tak szerokim kącie niebo zawsze będzie nierówno naświetlone.
    D90+50 1.4+18-70+T12-24+60/2.8micro+SB800+055PRO

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów