fotka fajna, choc troszke za jasno przy lini horyzontu, to akurat te wpadajace promyki slonca mi sie bardzo podobaja![]()
Szukaj
fotka fajna, choc troszke za jasno przy lini horyzontu, to akurat te wpadajace promyki slonca mi sie bardzo podobaja![]()
sprzet jest, masa checi i zapalu.
[QUOTE=Wioletta;1116988][CENTER]Wiem ze skacze po dzialach ostatnio strasznieale obiecuje ze to dlugo juz nie potrwa
Zasiałaś niepokój tym zdaniem.Lepiej skacz .Jest takie powiedzenie "jak sobie poskaczesz - tak się wyśpisz"
Pozdrawiam
Jak widać zdjęcie było robione pod ostre słońce, jest jednak klarowne i nie nazbyt kontrastowe.
Faktycznie z niebiem i chmurkami z lewej strony coś niedobrego się stało.
Czy nie jest to przypadkiem wina obróbki?
Wioletta mimo wszystko jest całkiem ciekawie.
Próbowałaś to obrobić w b/w?
Może uda ci się ukryć pewne niedoskonałości oryginału.![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
Nie przesadzasz? Na szybko, przerobiłem wrzuconego przez ciebie jpg'a.
Myślę, że z oryginału dało by się wyciągnąć znacznie więcej![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
To u Ciebie nie zamarza?
Ogolnie jest super ale caly czas cos nie pasuje mi to obciachane sloneczko, wolal bym je w calosci lub tak jak jest ale jeszcze wiecej promieni takie cos ala glowny motyw zdjecia moze nawet z polaczeniem korzenia.
D700,D200, F100, F, F2, F3, EL, FE2, Nikkormat FT2, Nicca Tower, Canon A1, F1, FTb, Olympus E1, OM1, OM10, Kodak 35, Pentax SP2, ME, Ricoh KR, 500G, Fuji i ZenitE
Nie wiem czego tu się czepiać - ta fotka jest jak najbardziej poprawna. Prawdę mówiąc to ja nawet zdobył bym się na tą odwagę i pokazał rozpalone i promieniujące słońce.
A tak na marginesie - Wiola dawaj foty tak 900px po dłuższym boku bo na moim monitorze to widać tylko mało ikonkę![]()
Może Cię moderatorzy nie zjedzą![]()
piekne....
podoba mi sie niezmiernie
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Skontaktuj się z nami