Szukaj
Słodka jest, ale nie rozdawajcie jej numeru (jak wam dała).
Z tego co pamiętam z Zakopca to masz ustawione kolory w body na vivid. Do krajobrazu to może być, ale do portretu, gdy jest make-up to efekt jest przesadny.
Czekam na zestaw fot na maila, pamiętam, że długo męczyłeś Ewe![]()
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
męczył Ewę, oj nie dobry, za to odpokutujesz wstawiając zdjęcia z czerwoną bielizną![]()
no to gdzie ta czerwona bielizna?![]()
Piotrek, Twoja pokuta czeka, pokaż zdjęcia!![]()
Piotrze, ale tyś jest Dżentelmen. A ja to już chciałem publikować bez zgodyZ resztą jak dziewczyna pozuje i robi jej zdjęcia ze 3 chłopa, to chyba się zgadza
?
Zapraszam do skorzystania z usług fotografii i wideofilmowania ślubnego w Bydgoszczy.
zawodowyfotograf.pl
Tak i nie. Zgadza się na zdjęcia w bieliźnie, ale takie gdzie dobrze wyjdzie. A ta ocena bywa inna niz ocena fotografa. To, że Ewa ma (wg nas) świetną figurę nie oznacza, że sama nie ma jednak jakiś uwag. Wiecie jak to z kobietami![]()
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Skontaktuj się z nami