Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 37

Wątek: Eva

Domyślnie

na dziś wystarczy sesje w czerwonej bieliźnie zostawiam sobie do poduszki.

5ka
    Pozdrawiam Piotr Nikon z8 z50 + Tamron 90 f2,8 + sb600 +nikkor 18-105 + tamron 150 600 G2

Domyślnie

Słodka jest , ale nie rozdawajcie jej numeru (jak wam dała).
    Z tego co pamiętam z Zakopca to masz ustawione kolory w body na vivid. Do krajobrazu to może być, ale do portretu, gdy jest make-up to efekt jest przesadny.
    Czekam na zestaw fot na maila, pamiętam, że długo męczyłeś Ewe
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

męczył Ewę, oj nie dobry, za to odpokutujesz wstawiając zdjęcia z czerwoną bielizną

Domyślnie

Piotrek, Twoja pokuta czeka, pokaż zdjęcia!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez b202 Zobacz posta
    Piotrek, Twoja pokuta czeka, pokaż zdjęcia!
    Czekam na zgodę modelki.
    Pozdrawiam Piotr Nikon z8 z50 + Tamron 90 f2,8 + sb600 +nikkor 18-105 + tamron 150 600 G2

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez py1szczak2 Zobacz posta
    Czekam na zgodę modelki.
    trzeba było tak wcześniej pisać, no to jak coś to od razu zapodaj je tu

Domyślnie

Piotrze, ale tyś jest Dżentelmen. A ja to już chciałem publikować bez zgody Z resztą jak dziewczyna pozuje i robi jej zdjęcia ze 3 chłopa, to chyba się zgadza ?
    Zapraszam do skorzystania z usług fotografii i wideofilmowania ślubnego w Bydgoszczy.

zawodowyfotograf.pl

Domyślnie

Tak i nie. Zgadza się na zdjęcia w bieliźnie, ale takie gdzie dobrze wyjdzie. A ta ocena bywa inna niz ocena fotografa. To, że Ewa ma (wg nas) świetną figurę nie oznacza, że sama nie ma jednak jakiś uwag. Wiecie jak to z kobietami
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

I co z tą bielizną czekamy

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów