Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Wątek: Eva

Domyślnie Eva

Z dzisiejszego pleneru.

1.

2.
    Pozdrawiam Piotr Nikon z8 z50 + Tamron 90 f2,8 + sb600 +nikkor 18-105 + tamron 150 600 G2

Domyślnie

Subiektywnie: Na 1 modelka jest "przerysowana", za blisko podszedłeś z obiektywem i przez to pewne elementy jej twarzy zrobiły się większe. Nie wiem czy taki był zamiar czy nie, ale drugie oko jest poza głębią ostrości (GO). Do tego dochodzi lekkie zadarcie głowy do góry (ja wolę jak modelka ma główę nieco w dół, zadziornie) przez co dziurki od nosa zaczynają nieprzyjemnie przykuwać uwagę. No i na sam koniec, włosy na oczach (na 1 i 2). Tyle co zauważyłem. Takie moje wskazówki do wykorzystania na następnym plenerze
    Zapraszam do skorzystania z usług fotografii i wideofilmowania ślubnego w Bydgoszczy.

zawodowyfotograf.pl

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kondeusz Zobacz posta
    Subiektywnie: Na 1 modelka jest "przerysowana", za blisko podszedłeś z obiektywem i przez to pewne elementy jej twarzy zrobiły się większe. Nie wiem czy taki był zamiar czy nie, ale drugie oko jest poza głębią ostrości (GO). Do tego dochodzi lekkie zadarcie głowy do góry (ja wolę jak modelka ma główę nieco w dół, zadziornie) przez co dziurki od nosa zaczynają nieprzyjemnie przykuwać uwagę. No i na sam koniec, włosy na oczach (na 1 i 2). Tyle co zauważyłem. Takie moje wskazówki do wykorzystania na następnym plenerze
    Jakby to wszystko poprawić co napisałeś to te zdjęcie by było wielką kupą, a jest fajne bo zatrzymuje na chwilę wzrok i każe czegoś w nim szukać, ot tak podświadomie.
    Druga fotka natomiast mi osobiście się średnio podoba.

Domyślnie

no ładna dziewczyna a co za tym idzie, ładne zdjęcia

Domyślnie

nr. 2 bardzo fajnie

Domyślnie

3.Cała postać zawsze stanowi dla mnie problem
    Pozdrawiam Piotr Nikon z8 z50 + Tamron 90 f2,8 + sb600 +nikkor 18-105 + tamron 150 600 G2

Domyślnie

mi się 2 podoba a co 3 to krzywo trochę

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez papajpo Zobacz posta
    mi się 2 podoba a co 3 to krzywo trochę
    to drzwi są krzywe nie zdjęcie
    fajna ta Eva

Domyślnie

przesadziłeś na 3ce z rozjaśnianiem i saturacją samej twazry
    2xD700, 2xSB910, Z 16 2.8, S20 1.8, T28-75 2.8,N 35 1.8, N50 1.4, 85 1.8, S 150 2.8
    NAKMUAY BLOG

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów