Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 50
    nin
    Gość

Domyślnie

a jak macie ustawione obszar tabletu jako caly monitor czy przesuwacie po tablecie wskaznik?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nin Zobacz posta
    a jak macie ustawione obszar tabletu jako caly monitor czy przesuwacie po tablecie wskaznik?
    pierwsza czesc pytania rozumiem, ale drugiej nie...

Ja mam tak ze obszar tabletu odpowiada calemu ekranowi,
    mimo tego ze tablet ma inne proporcje niz monitor.

A wskaznik (piorko) przesuwam po tablecie
    I'm a photographer, I make people immortal. What's Your superpower?

nin
    Gość

Domyślnie

nie wiem mi lata szparowania mebli myszka daly sie we znaki - ni jak nie moge sie przestawic na tablet...

Domyślnie

W trybie myszki tablet jest praktycznie bezużyteczny. Tylko w trybie obszar tabletu=obszar monitora.

nie wiem mi lata szparowania mebli myszka daly sie we znaki - ni jak nie moge sie przestawic na tablet...
    Bo ni ma letko

Domyślnie

Nie wiem chyba mam za dobrą myszkę ))) dalej idzie jak po grudzie..

Domyślnie

Ja korzystam z taniego Medion'a (były na alledrogo za jakieś 100-150zł). Wygoda pracy kapitalna. Prace, przy których męczyłem się długi czas i z ograniczoną precyzją, teraz zajmują mi kilka minut. Faktycznie, o myszy można zapomnieć (choć na samym początku przestawienie się jest dość trudne). Oczywiście tryb pracy jak Czornyj, inaczej nie ma za bardzo sensu.

...i wreszcie można rysować normalnie
    Pozdrawiam, Dariusz Kucharski
    | DA | WWW | Blog |
    D800 D300s | N14-24G N24-70G N70-300VR T150-600 N60D N85PC N105D Trioplan100 Takumar28 Σ10-20mkI T17-50mkI | SB-900x2 Manfrotto 055xprob 322RC2 +duperele

nin
    Gość

Domyślnie

dobra juz od wczoraj robie tylko tabletem

czy tez mieliscie problem z precyzyjnym klikaniem malych elementow? czy po prostu tylko ja tak mam
    jak na razie idzie dobrze

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Krosno/Kraków

Domyślnie

A da się z tabletem zrobić następujący trik:

mam podpięty do laptoka monitor zewnętrzny, na którym się bawię zdjęciami. czy jak podepnę tablet to będzie on mógł obsługiwać tylko ten monitor, a obszar wyświetlany na laptopie byłby obsługiwany np tylko przez touchpada?

Jeśli się da to tablet będzie dla mnie bardzo rozsądną opcją.... gorzej jak jednak nie ma takiej możliwości

Więc jak to jest?

Domyślnie

Tablet obsługuje obydwa monitory.

Domyślnie

Dwa dni zrobiły swoje - stemplowanie i retusz nigdy nie były tak dokładne i przyjemne

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów