a jak macie ustawione obszar tabletu jako caly monitor czy przesuwacie po tablecie wskaznik?
Szukaj
a jak macie ustawione obszar tabletu jako caly monitor czy przesuwacie po tablecie wskaznik?
nie wiem mi lata szparowania mebli myszka daly sie we znaki - ni jak nie moge sie przestawic na tablet...
Nie wiem chyba mam za dobrą myszkę))) dalej idzie jak po grudzie..
Ja korzystam z taniego Medion'a (były na alledrogo za jakieś 100-150zł). Wygoda pracy kapitalna. Prace, przy których męczyłem się długi czas i z ograniczoną precyzją, teraz zajmują mi kilka minut. Faktycznie, o myszy można zapomnieć (choć na samym początku przestawienie się jest dość trudne). Oczywiście tryb pracy jak Czornyj, inaczej nie ma za bardzo sensu.
...i wreszcie można rysować normalnie![]()
dobra juz od wczoraj robie tylko tabletem
czy tez mieliscie problem z precyzyjnym klikaniem malych elementow? czy po prostu tylko ja tak mam
jak na razie idzie dobrze
A da się z tabletem zrobić następujący trik:
mam podpięty do laptoka monitor zewnętrzny, na którym się bawię zdjęciami. czy jak podepnę tablet to będzie on mógł obsługiwać tylko ten monitor, a obszar wyświetlany na laptopie byłby obsługiwany np tylko przez touchpada?
Jeśli się da to tablet będzie dla mnie bardzo rozsądną opcją.... gorzej jak jednak nie ma takiej możliwości
Więc jak to jest?
Tablet obsługuje obydwa monitory.
Dwa dni zrobiły swoje - stemplowanie i retusz nigdy nie były tak dokładne i przyjemne![]()
Skontaktuj się z nami