no po szklaneczce ponczu to napewno badziej sie spodobaBrakuje jakiegoś takiegoś... "punch'u" bym to nazwał...![]()
Szukaj
no po szklaneczce ponczu to napewno badziej sie spodobaBrakuje jakiegoś takiegoś... "punch'u" bym to nazwał...![]()
Smutne ? ... raczej kolejne ksero tego samego ujęcia , więc tragedia. Brak mocnego punktu na fotografii lub jeśli tego brak to zdjęcie powinno mieć inny swoisty charakter . Ostatnio prawie każdy robi takie "atmosferyczne" zdjęcia . Pozdrawiam
Smutek i nostalgia. Drażni mnie trochę prawy dolny róg. Wydaje mi się, że gdyby tam była plaża, było by lepiej.
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
Popracowalbym nad obrobka. Mysle, ze to zdjecie ma nadal ukryty potencjal. Tak jak jest, jest ok, ale nie jakos bardzo zachwycajaco. Moze inny sposob konwersji? Wiekszy kontrast? Moze jakis zafarbik?Takie glosne myslenie moje...
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Zdjęcie ma potencjał, ja bym to niebo bardziej udramatyzował (dodał sporo kontrastu) i trochę więcej kontrastu na dole.
Dramatyzm potrzebny,kontrast potrzebny... niech ma więcej życia,bo faktycznie myszowato to wyszło,a gorsze ,"podrasowane" kadry się podobają....
Pozdrawiam
Andrzej.
przychylając się do wniosków Forumowiczów, dokonałem takich oto zmian...
Skontaktuj się z nami