Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez erde Zobacz posta
    o losie. a czy ja muszę znać Twórczość (skądinąd profesjonalną i rzeczywiście na najwyższym poziomie), żeby oceniać daną pracę? Właśnie przez moją nieznajomość prac autora oceniam ją całkowicie obiektywnie. I na prawdę nie rozumiem, dlaczego zajęliście się cytowaniem mojego posta zamiast wyrażaniem swoich opinii. Przecież mam prawo napisać czy i jak mi się to zdjęcie podoba. A poza tym co tu się liczy moje zdanie. Ja dopiero raczkuję,więc powinniście to zlewać całkowicie. A zrobiła się nagonka na to, jak ja odbieram to zdjęcie i jaka jest moja opinia. dajcie spokój. sorry za offtop.
    ależ to nie nagonka chłopie masz jakies zle bioprądy ? nie musisz znać i nikt Ci nie kaze sie zapoznawać jezeli nie masz na to ochoty - ale własnie dlatego linkuję Ci tę galerię , bo wiem ze jak sam piszesz
    ....Ja dopiero raczkuję....
    bedziesz wówczas wiedział ze to nie HDR ani DRI , a dobre zdjecia własnie dla Ciebie moga być wzorem do nasladowanie

ps. nie przypisuj moim komentarzom tego czego w nich nie ma, a nie ma tam nagonki na Ciebie

Domyślnie

ok dzięki za linki. a dale to proszę na PW w sprawie mojej opinii. dzięki

Domyślnie

Sam nie wiem, która wersja mi bardziej podchodzi - biorąc jednak pod uwagę, że kolor pokazujesz znacznie rzadziej to wybiorę właśnie tą wersję

Domyślnie

Obie wersje są świetne.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Piekna faktura scian. Wlasnie w kolorze.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

jak zwykle ciekawie
    one shot a day keeps the doctor away

http://www.fotosia.blogspot.com

Domyślnie

bardzo dobre i ma potencjał większy od tego b&w z setu poprzez samotnego gołąbka na dole kadru. Gdyby go tylko bardziej wyeksponować (oświetlić).
    D 80 + szklarnia, Canon 5D + szkła

zapraszam na stronę grupy fotograficznej: JastalFotoGrupa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Seeker Zobacz posta
    Piekna faktura scian. Wlasnie w kolorze.
    To właśnie jest tu najfajniejsze.
    4*
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Choć w przypadku tego typu klimatów wolę B&W to tutaj kolor spisuje się znakomicie.
    Kadrowo (gołąb na ziemi) też uważam jest lepiej.
    No i ta elewacja .
    BDB pokazana faktura jak wspomniano.

Domyślnie

Bardzo ładnie, ... i ja wolę kolor ... w dość specyficzny sposób oddaje
    klimat tego miejsca
    Pozdro. Wojtek

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów