Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30
    Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Cały set mi się podoba...

Domyślnie

halo halo. co to, swojego zdania mieć nie można, żeby się zaraz cała horda z pretensjami nie rzuciła?

Domyślnie

Jaka horda. Kolega Harb napisal tylko swoje zdanie, nic wiecej. Nie ma co doszukiwac sie ataku, ktorego nie bylo Pozdr
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Erde - wyluzuj kolego jezeli nie potrafisz własciwie odbierac pisanego słowa to masz problem i to duzy
    racz zauwazyć ze napisałem tam równiez o sobie
    ps.Erde życzę Ci takich przekombinowanych fotek , sobie równiez

Domyślnie

dobra nevermind. nie ma co odchodzić od tematu. i nie mam żadnego problemu. peace.

napisałem przecież, że mi się podoba. a przekombinowane wg. mnie dlatego, że w mojej opinii wygląda na podciągany HDR czy tam DRI, nie ważne. to moja subiektywna osobista opinia oczywiście.

Domyślnie

Mnie się podoba i to bardzo

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

trochę przeszkadza mi ta zbyt duża winieta
    zdjęcie bez winiety, pfffffffffffff :P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez erde Zobacz posta
    dobra nevermind. nie ma co odchodzić od tematu. i nie mam żadnego problemu. peace.

napisałem przecież, że mi się podoba. a przekombinowane wg. mnie dlatego, że w mojej opinii wygląda na podciągany HDR czy tam DRI, nie ważne. to moja subiektywna osobista opinia oczywiście.
    nie wiem czy znasz tworczosc Marcina - jezeli zadasz sobie trudu a warto , przekonasz sie ze to specyficzna obróbka tego autora www.stawiarz.com - Portfolio

Domyślnie

o losie. a czy ja muszę znać Twórczość (skądinąd profesjonalną i rzeczywiście na najwyższym poziomie), żeby oceniać daną pracę? Właśnie przez moją nieznajomość prac autora oceniam ją całkowicie obiektywnie. I na prawdę nie rozumiem, dlaczego zajęliście się cytowaniem mojego posta zamiast wyrażaniem swoich opinii. Przecież mam prawo napisać czy i jak mi się to zdjęcie podoba. A poza tym co tu się liczy moje zdanie. Ja dopiero raczkuję, więc powinniście to zlewać całkowicie. A zrobiła się nagonka na to, jak ja odbieram to zdjęcie i jaka jest moja opinia. Teraz mam wrażenie, że staracie mi się narzucić swoje zdanie, bo tylko ja tutaj zgłosiłem jakieś uwagi a reszta jest zachwycona. i to w dodatku zgłosił uwagi żółtodziób, co już w ogóle jest nie do pomyślenia. dajcie spokój. sorry za offtop.

Domyślnie

Wolę bw z tamtego wątku

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów