Szukaj
Wiem, że powinienem. Tyle, że widok zasłaniała ławka, nie dało się jej obejść bez straszenia ptaków. Położyć się też nie szło bo falochron był totalnie obsrany (inaczej tego się nie da opisać). Ale czemu o gęsiach piszemy tutaj ?
No no ... Podłogę też pokazuje![]()
Kolejna dobra fota w Twoim wykonaniu. Ciesz się, bo udało Ci się osiągnąć coś na co wielu fotografów pracuje całe życie - swój własny rozpoznawalny styl. Możecie gadać co chcecie, ale gdyby mi ktoś pokazał 30 różnych zdjęć krajobrazu i jedno z nich byłoby Nemetha to daje sobie ręke uciąć żebym je rozpoznał. I wcale nie cukruje, mówie całkiem serio...
co chwila robisz coraz lepsze foty ale ciagle mi cos w nich brakuje , All my life ma to cos w fotach![]()
d700 d3 14-24 28 35 50 85 135
Cala przyjemnosc z ogladania psuje fakt, ze "kierowcy Nemeth'a" sucharow nie dowiezli![]()
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
No rewelka fota, świetny kadr, bardzo delikatnie...
Spoko spokoZnajdę celtycką miejscówkę, ponakładam filtrów, dowalę kontrastów, okraszę winietą i będzie glanc cycuś. Tylko po co. Ja robię po swojemu.
Dzięki. Miłe to słowa choć sam jestem dużo bardziej sceptycznie do tego nastawiony
Oj Andrzej, Andrzej... zadałeś sobie trudu poszperania w moich starszych zdjęciach? Łza wzruszenia mnie się po policzku toczy
Żart na pewno przedni aczkolwiek dla mnie cokolwiek mało czytelny![]()
Skontaktuj się z nami