Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 47

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez autograf Zobacz posta
    Wtedy o podłogę by zahaczył - a to nie w Jego stylu
    Dominik,sugerujesz,że Maciek już nie tyka podłogi..?
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jajacek44 Zobacz posta
    Nemeth - gęsi super, ale powinieneś zjechać ze statywem jak najniżej się da
    Wiem, że powinienem. Tyle, że widok zasłaniała ławka, nie dało się jej obejść bez straszenia ptaków. Położyć się też nie szło bo falochron był totalnie obsrany (inaczej tego się nie da opisać). Ale czemu o gęsiach piszemy tutaj ?

Cytat Zamieszczone przez autograf Zobacz posta
    Wtedy o podłogę by zahaczył - a to nie w Jego stylu
    No no ... Podłogę też pokazuje

Domyślnie

Kolejna dobra fota w Twoim wykonaniu. Ciesz się, bo udało Ci się osiągnąć coś na co wielu fotografów pracuje całe życie - swój własny rozpoznawalny styl. Możecie gadać co chcecie, ale gdyby mi ktoś pokazał 30 różnych zdjęć krajobrazu i jedno z nich byłoby Nemetha to daje sobie ręke uciąć żebym je rozpoznał. I wcale nie cukruje, mówie całkiem serio...

Domyślnie

co chwila robisz coraz lepsze foty ale ciagle mi cos w nich brakuje , All my life ma to cos w fotach
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie

Cala przyjemnosc z ogladania psuje fakt, ze "kierowcy Nemeth'a" sucharow nie dowiezli
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Kolejna dobra fota w Twoim wykonaniu. Ciesz się, bo udało Ci się osiągnąć coś na co wielu fotografów pracuje całe życie - swój własny rozpoznawalny styl. Możecie gadać co chcecie, ale gdyby mi ktoś pokazał 30 różnych zdjęć krajobrazu i jedno z nich byłoby Nemetha to daje sobie ręke uciąć żebym je rozpoznał. I wcale nie cukruje, mówie całkiem serio...
    Kup już protezę,bo niby jak to byś przypisał Maćkowi....chyba tylko na zasadzie..jak łódki ,to Maćka.....

Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

No rewelka fota, świetny kadr, bardzo delikatnie...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Niedzwiedz Zobacz posta
    co chwila robisz coraz lepsze foty ale ciagle mi cos w nich brakuje , All my life ma to cos w fotach
    Spoko spoko Znajdę celtycką miejscówkę, ponakładam filtrów, dowalę kontrastów, okraszę winietą i będzie glanc cycuś. Tylko po co. Ja robię po swojemu.

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Dzięki. Miłe to słowa choć sam jestem dużo bardziej sceptycznie do tego nastawiony

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Kup już protezę,bo niby jak to byś przypisał Maćkowi....chyba tylko na zasadzie..jak łódki ,to Maćka.....
    Oj Andrzej, Andrzej... zadałeś sobie trudu poszperania w moich starszych zdjęciach? Łza wzruszenia mnie się po policzku toczy

Cytat Zamieszczone przez Seeker Zobacz posta
    Cala przyjemnosc z ogladania psuje fakt, ze "kierowcy Nemeth'a" sucharow nie dowiezli
    Żart na pewno przedni aczkolwiek dla mnie cokolwiek mało czytelny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Oj Andrzej, Andrzej... zadałeś sobie trudu poszperania w moich starszych zdjęciach? Łza wzruszenia mnie się po policzku toczy
    Andrzej ostatnio taki sentymentalno historyczny się zrobił

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Calme Zobacz posta
    Andrzej ostatnio taki sentymentalno historyczny się zrobił
    Spojrzałem uważniej w lustro i ....szlag mnie trafił..... ....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów