Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 47

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    tak to już drugie, w takim troche w innym Nemethowym stylu - to z dużo lepszym motywem - podoba sie
    Podpisuję się pod tą wypowiedzią
    NIKON - system

Domyślnie

Kolejna dobra fota w Twoim wykonaniu. Ciesz się, bo udało Ci się osiągnąć coś na co wielu fotografów pracuje całe życie - swój własny rozpoznawalny styl. Możecie gadać co chcecie, ale gdyby mi ktoś pokazał 30 różnych zdjęć krajobrazu i jedno z nich byłoby Nemetha to daje sobie ręke uciąć żebym je rozpoznał. I wcale nie cukruje, mówie całkiem serio...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Kolejna dobra fota w Twoim wykonaniu. Ciesz się, bo udało Ci się osiągnąć coś na co wielu fotografów pracuje całe życie - swój własny rozpoznawalny styl. Możecie gadać co chcecie, ale gdyby mi ktoś pokazał 30 różnych zdjęć krajobrazu i jedno z nich byłoby Nemetha to daje sobie ręke uciąć żebym je rozpoznał. I wcale nie cukruje, mówie całkiem serio...
    Kup już protezę,bo niby jak to byś przypisał Maćkowi....chyba tylko na zasadzie..jak łódki ,to Maćka.....

Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Niedzwiedz Zobacz posta
    co chwila robisz coraz lepsze foty ale ciagle mi cos w nich brakuje , All my life ma to cos w fotach
    Spoko spoko Znajdę celtycką miejscówkę, ponakładam filtrów, dowalę kontrastów, okraszę winietą i będzie glanc cycuś. Tylko po co. Ja robię po swojemu.

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Dzięki. Miłe to słowa choć sam jestem dużo bardziej sceptycznie do tego nastawiony

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Kup już protezę,bo niby jak to byś przypisał Maćkowi....chyba tylko na zasadzie..jak łódki ,to Maćka.....
    Oj Andrzej, Andrzej... zadałeś sobie trudu poszperania w moich starszych zdjęciach? Łza wzruszenia mnie się po policzku toczy

Cytat Zamieszczone przez Seeker Zobacz posta
    Cala przyjemnosc z ogladania psuje fakt, ze "kierowcy Nemeth'a" sucharow nie dowiezli
    Żart na pewno przedni aczkolwiek dla mnie cokolwiek mało czytelny

Domyślnie

Bardzo dobre, pod kazdym wzgledem. Podoba mi sie kolorystyka, w strone ktorej ostatnio poszedles.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Szkoda, że linia zębów zbiegła się z linią horyzontu. Było podnieść statyw o te 15cm w górę
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

Domyślnie

Jak najbardziej jestem na tak kolorki i kadr bardzo przypadł mi do gustu.
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez motylanoga Zobacz posta
    Szkoda, że linia zębów zbiegła się z linią horyzontu. Było podnieść statyw o te 15cm w górę
    No patrz... a mnie statyw po głowice zalało i prawie nie ściągnęło go do morza i gdyby nie to do dałbym jeszcze 15 cm niżej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    No patrz... a mnie statyw po głowice zalało i prawie nie ściągnęło go do morza i gdyby nie to do dałbym jeszcze 15 cm niżej
    Może być i niżej, ze mną jak z dzieckiem I może i racja... niżej byłoby jeszcze lepiej.
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Kiedyś dotrę nad to cholerne morze...
    Ładny shoot.

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów