Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: Motylkowo ;)

Domyślnie

Matteo Modelka nie jest wklejona na biale tlo, tym bardziej nie wisi w powietrzu (Jeszcze nie znamy takich sztuczek)

Dziekuje za opinie, faktycznie, ucieta noga wyglada tragicznie :/
    Pozdrawiam Wioletta

Domyślnie

Modelka nie jest wklejona na biale tlo, tym bardziej nie wisi w powietrzu (Jeszcze nie znamy takich sztuczek)
    Zgadzam sie z tym w 100%. Dla mnie wyglada jak najbardziej spoko.
    Moj komentarz prowokujaco skierowany byl do Hanibal-a. Wczoraj "zawiesil" w powitrzu moja modelke choc ja mialem zupelnie inne odczucia. Dlatego bylem zdziwiony ze nie napisal tego samego przy okazji tej fotki. Jak widac Hanibal doszukal sie to jednak jakis punktow odniesnienia i gra muzyka.

Oszczędny w słowach Awatar laroc
    Miasto
    Grudziądz/Gdańsk

Domyślnie

ogólnie ładnie, a najbardziej mi się podoba pomysł z pomalowanymi paznokciami "na przemian" :>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Matteo Zobacz posta
    Zgadzam sie z tym w 100%. Dla mnie wyglada jak najbardziej spoko.
    Moj komentarz prowokujaco skierowany byl do Hanibal-a. Wczoraj "zawiesil" w powitrzu moja modelke choc ja mialem zupelnie inne odczucia. Dlatego bylem zdziwiony ze nie napisal tego samego przy okazji tej fotki. Jak widac Hanibal doszukal sie to jednak jakis punktow odniesnienia i gra muzyka.

zastanawiam sie czemu mnie prowokujesz ??
    Twoja modelka jest zawieszona w powietrzu a to dla tego ...ZE ZA DUZO DOLU TAM JEST
    i roznice w cieniach na tle sa znikome lub zadne

tyle w tym temacie...
    powiedz mi ze tu jest tak samo jak u Ciebie
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

zastanawiam sie czemu mnie prowokujesz ??
    Bo cenie sobie twoja opinie a z ta nie moge sie zgodzic

i roznice w cieniach na tle sa znikome lub zadne
    A jednak znalazles roznice w cieniach

powiedz mi ze tu jest tak samo jak u Ciebie
    Oczywiscie ze nie jest!! Ale jak bys sie uparl (a mysle ze to lubisz ) to tez bys sie doszukal tego samego (idealnie biale tlo za modelka, zero cienia) a jedyny punk odniesnienia to zmarszczone plutno przy prawej stopie modelki. Nie mow mi ze ten punkt od razu ci wszystko wyjasnil.
    Ale ja sie nie znam. Za chudy w uszach jestem pewnie.
    Mimo to pozdrawiam i czekam na dalsze twoje opiniowanie moich wypocin. Przyznam ze z wiekszoscia sie zgadzam ale nie ze wszystkimi.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Matteo Zobacz posta
    Bo cenie sobie twoja opinie a z ta nie moge sie zgodzic

A jednak znalazles roznice w cieniach

Oczywiscie ze nie jest!! Ale jak bys sie uparl (a mysle ze to lubisz ) to tez bys sie doszukal tego samego (idealnie biale tlo za modelka, zero cienia) a jedyny punk odniesnienia to zmarszczone plutno przy prawej stopie modelki. Nie mow mi ze ten punkt od razu ci wszystko wyjasnil.
    Ale ja sie nie znam. Za chudy w uszach jestem pewnie.
    Mimo to pozdrawiam i czekam na dalsze twoje opiniowanie moich wypocin. Przyznam ze z wiekszoscia sie zgadzam ale nie ze wszystkimi.
    i Ok i tak ma być
    roznice w cieniach u ciebie sa znikome a ta za duza przestrzen spowodowala ze moje pytanie zaraz po otarciu bylo.. a na czym ona siedzi ??
    i stad moj komentarz :P
    tak stopa wyjasnila mi wszystko na zdjeciu Wioli.. szukalem tego punktu i go znalazlem...
    i po dluzszym szukaniu co jest bledem w tej fotografii.. ale jednak jest ten punkt
    ale ja sie nie znam... na starosc slepne :P
    i nie opiniuje Twoich wypocin tylko arumentuje moje komentarze
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

No i GIT!!
    i nie opiniuje Twoich wypocin tylko arumentuje moje komentarze
    Swietnie powiedziane!!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Archibald Zobacz posta
    Bardzo fajne, takie radosne
    niedociagniecia do poprawki, a poza tym zgadzam sie z Arczim

Domyślnie

Wesołe , radosne - fajne.
    O nodze już było.

Pozdrawiam
    Marek
    Nikon D3 D300s D500 + dużo chęci i mało czasu.
    Pozdrawiam Marek

Grupa FOTOKUJAWY

www.frontera.com.pl

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów