Szukaj
Ja tam motyle lubię![]()
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
A mnie się podoba pomysł, wprawdzie do dopracowania... Ucięta noga, piórko w oku i może mniej ostre światło. Ale fajne, wesołe.
Za motylanogą - pomysł bardzo dobry i ogólnie bardzo dobrze. Jedyna niepoprawność do ucięte nogi.
Wiola pomyśl o szerokim kącie... Nawet pomysł z motylkami świetnie się nadaje...
![]()
Nie będę oryginalny - obcięta noga + trochę słabiej bym świecił.
Bardzo fajna fota (oczywiscie co do obcietej nogi trzeba sie zgodzic).
Co ciekawe "hanibal" nie napisal nic o modelce zawieszonej w powietrzu lub wklejonej na biale tlo![]()
ooo a to bardzo dobrze zauwazone... ciekawe czemu hanibal nie przyczepił sie do modelki zawiezonej w powietrzu... hmm pomyslmy.. gmmm moze dltego ze hanibal widzi iz " pod modelka" nie ma za duzo pustej przestrzeni.... hmm moze dlatego ze tlo bialem mu tu bardzo pasuje hmm moze dlatego ze pod jedna ze stop widac marszczacy sie material i daje m to jakis punkt odniesienia hmmmm moze dlatego iz ta modelka nie jest zawieszona w powietrzu
hmm moze poprowokujmy hanibala troche co ??
znow bedzie afera :P
hmmm
![]()
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Bardzo fajne, takie radosne![]()
Na górze tyle miejsca, a noga ucięta. poza tym spoko dla mnei ale bez szału...
Mi się bardzo podoba. Lubię misie i motylki
Ja bym zrezygnował z dołu i przekadrował powyżej pasa, poza tym bardzo fajnie pomyślane i wykonane.
Malkontenctwo na forum ogromne. O, przepraszam to dążenie do doskonałości.
Skontaktuj się z nami