Szukaj
Tak ,na pewno.
Zanim zabrałem się za czyszczenie były tylko paprochy,prawdopodobnie wystarczyła by sama grucha której wtedy nie miałem,zaryzykowałech dmuchnięcie ustami przez wężyk i udało mi się opluć filtr matrycy i tak się wszystko zaczeło.![]()
Pozdrawiam Piotr Nikon z8z50 + Tamron 90 f2,8 + sb600 +nikkor 18-105 + tamron 150 600 G2
Ja bym sobie odpuścił.
Jak Cię stać, możesz kupić i na razie nie wymieniać - może tym sposobem przestanie drażnić.
A jak się wkurzysz, to będziesz miał na co pluć...![]()
Ostatnio edytowane przez SlaWasII ; 29-01-2009 o 23:08
Зоркий 4 | ЛОМО-компакт-автомат | Prakitica MTL50 | D60 | D80 | kilka słoików | Nokia...Szczyt marzeń: D500 | 24-70/2.8
już kiedyś na forum była mowa o wymianie samego filtra i serwis Nikona na pewno tego nie robi - wynieniają jedynie komplet: matrycę z filtrem
Nikon, Nikkory, Sigmy... i Tamron
wigi.pl
Nikon, Nikkory, Sigmy... i Tamron
wigi.pl
Może jest to najlepsza rada,robić fotki i się nie przejmować.
Ale jak tu się nie przejmować,właśnie wróciłem z pracy i zobaczyłem że jakiś skur....syn powyłamywał mi lusterka w samochodzie zaparkowanym przed blokiem a AC nie mam.
Tak więc z filtrem na matrycy daję sobie na wstrzymanie,potrzebuję kasę na nowe lusterka-trzeba zajrzeć na allegro.
Pozdrawiam Piotr Nikon z8z50 + Tamron 90 f2,8 + sb600 +nikkor 18-105 + tamron 150 600 G2
daj to do czyszczenia do jakiegoś fotoserwisu. Może to nie rysy a włókna z patyczków.... ale wątpię.
na następny raz nie pchać łap do środka...
|D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
Pozdrawiam Tomek Kić
Skontaktuj się z nami