Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Minek sto :)

Domyślnie natępna minka

numer 4
    i jak?

Scarlet

Domyślnie

znowu brak exif'u.
    slaby kadr, slaby moment bo niby co to zdjecie mialo pokazac? zastapic odcisk zebow w gipsie? ani ostre ani ladne. Dziewczynka wyglada jakby byla uposledzona.

Poczytaj jakis podrecznik dla poczatkujacych fotografow.
    D700 | N16-35/4 | N50/1.4G | N85/1.8D

Jędrzej Gadziński Awatar jendryn
    Miasto
    Frankfurt am Main

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dame Zobacz posta
    znowu brak exif'u.
    slaby kadr, slaby moment bo niby co to zdjecie mialo pokazac? zastapic odcisk zebow w gipsie? ani ostre ani ladne. Dziewczynka wyglada jakby byla uposledzona.

Poczytaj jakis podrecznik dla poczatkujacych fotografow.
    Kup najlepiej książke dotyczącą fotografii dzieci, w księgarniach pod dostatkiem...
    D700 16,17-35,35

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jendryn Zobacz posta
    Kup najlepiej książke dotyczącą fotografii dzieci, w księgarniach pod dostatkiem...
    Polecam Fotografowanie dzieci. Warsztaty fotograficzne Autorzy: Ginny Felch, Allison Tyler Jones . Napisana fajnym językiem, otwiera oczy na wiele oczywistych rzeczy Dostałam na mikołaja i naprawdę się cieszę. Bo choć wiele rzeczy wiedziałam (objaśnione są czasy, przysłony, ISO i takie tam) to pomysłów sporo można znaleźć
    Pozdrawiam - Aga
    Trzaski w kuchni || Młode Trzaski
    D70s|N18-70|N50|S70-300|SB-800

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grzegorka Zobacz posta
    Polecam Fotografowanie dzieci. Warsztaty fotograficzne Autorzy: Ginny Felch, Allison Tyler Jones . Napisana fajnym językiem, otwiera oczy na wiele oczywistych rzeczy Dostałam na mikołaja i naprawdę się cieszę. Bo choć wiele rzeczy wiedziałam (objaśnione są czasy, przysłony, ISO i takie tam) to pomysłów sporo można znaleźć
    Posłuchaj się, Grzegorka dobrze Ci radzi, bo na razie mi się nie podoba.
    Dwa nikoniki i troszkę szkła, choć chciałbym więcej.

Domyślnie

Dzięki Grzegorka, kupię
    Ale ja nie jestem początkującym fotografem, tylko widocznie mam wypaczone spojrzenie
    Dam coś innego.

Scarlet

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez scarlet Zobacz posta
    Dzięki Grzegorka, kupię
    Ale ja nie jestem początkującym fotografem, tylko widocznie mam wypaczone spojrzenie
    Scarlet naprawdę uważasz, że czytać i uczyć się muszą tylko tacy którzy trzymają aparat pierwszy raz w rękach? Ja też już kilka zdjęć zrobiłam, a jednak książka, która jest adresowana dla szerokiej grupy ludzi (bo nie tylko początkujących) zainspirowała mnie, dużo traktuje o świetle, o tym jak fotografować dzieci, w jakich sytuacjach... Zawiera mnóstwo pomysłów, czasem oczywistych rzeczy, a jednak dopiero po przeczytaniu stwierdzałam "no tak! jak ja mogłam na to wcześniej nie wpaść!"
    Pozdrawiam - Aga
    Trzaski w kuchni || Młode Trzaski
    D70s|N18-70|N50|S70-300|SB-800

Domyślnie

scarlet, jesli chcesz sensownej rady to posluchaj Grzegorki i nie wymyslaj zarowki na nowo
    D700 | N16-35/4 | N50/1.4G | N85/1.8D

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów