numer 4
i jak?
Szukaj
numer 4
i jak?
Scarlet
znowu brak exif'u.
slaby kadr, slaby moment bo niby co to zdjecie mialo pokazac? zastapic odcisk zebow w gipsie? ani ostre ani ladne. Dziewczynka wyglada jakby byla uposledzona.
Poczytaj jakis podrecznik dla poczatkujacych fotografow.
D700 | N16-35/4 | N50/1.4G | N85/1.8D
Polecam Fotografowanie dzieci. Warsztaty fotograficzne Autorzy: Ginny Felch, Allison Tyler Jones . Napisana fajnym językiem, otwiera oczy na wiele oczywistych rzeczyDostałam na mikołaja i naprawdę się cieszę. Bo choć wiele rzeczy wiedziałam (objaśnione są czasy, przysłony, ISO i takie tam) to pomysłów sporo można znaleźć
![]()
Dzięki Grzegorka, kupię
Ale ja nie jestem początkującym fotografem, tylko widocznie mam wypaczone spojrzenie
Dam coś innego.
Scarlet
Scarlet naprawdę uważasz, że czytać i uczyć się muszą tylko tacy którzy trzymają aparat pierwszy raz w rękach? Ja też już kilka zdjęć zrobiłam, a jednak książka, która jest adresowana dla szerokiej grupy ludzi (bo nie tylko początkujących) zainspirowała mnie, dużo traktuje o świetle, o tym jak fotografować dzieci, w jakich sytuacjach... Zawiera mnóstwo pomysłów, czasem oczywistych rzeczy, a jednak dopiero po przeczytaniu stwierdzałam "no tak! jak ja mogłam na to wcześniej nie wpaść!"![]()
scarlet, jesli chcesz sensownej rady to posluchaj Grzegorki i nie wymyslaj zarowki na nowo![]()
D700 | N16-35/4 | N50/1.4G | N85/1.8D
Skontaktuj się z nami