Szukaj
To znaczy,że krótszy czas i zamrożone liście lepiej by wyglądały lub odwrotnie-dłuższy czas bardziej by zamazał liście i lepiej by się to komponowało?
Pora była bardzo popołudniowa-lekko dopaliłem lampą,gdybym błysnął mocniej lampa za bardzo byłaby widoczna.
Szczegóły-masz rację,obiecuję poprawę ale chyba już z inną modelką![]()
możesz na priv mi to wyjasnić, na czym ta rzekoma specyfika ma polegać?
nie sądzę by tak rzeczywiście było.
może nie przywykłeś do tego, że ktoś nie podziela Twojej podniety tymi fotkami.
jakoś nie widzę u Ciebie chęci do uczenia się. skoro wszystko wiesz najlepiej...
oczywiście masz prawo nie zgadać się z moimi komentarzami, ale...
zachęcam do większego samo-krytycyzmu...
zwierciadlanki: D800 D750 D3 D300 F65
nikkory: 14-24/2.8 20/2.8 28/2.8 50/1.8 70-200/2.8 VR
manual: zenitar 16/2.8 fish, helios 44/2
SB900 frotto cokin lowepro epson L800
Czy rozmazane liście nie są czasem efektem za długiego czasu?na jedynce zbyt krótki czas. liście rozmazują fotę.![]()
Może inaczej. Rzecz w tym, że pokazujesz coś wprost jak dla przedszkolaka i dlatego moim zdaniem tu nic nie pasuje, właśnie to jest najbardziej do bani. Liście czy rozmazane czy nie dalej byłyby do fatalne. Gdybyś dodał do tego trochę uczuć, jakbyś to samo zrobił choćby na scenie teatru, kontekst pasowałby do treści i całość by wyglądała o niebo lepiej. A tak to scena leży jak marynarka wpuszczona w spodnie na inżynierze Mrównicy.
NIM zrobisz zdjęcie znajdź w NIM temat
# kilka słoików # puszka # latarka na 4xR20 #
A mi modelka nie pauje do tego tematu. Raczej widziałabym blond lake o długich mogach.
Scarlet
No, ale ona tego i tak nie czyta, nie? No nie chciałam nikogo urazić, zresztą ja się nie znam.
Scarlet
Skontaktuj się z nami