Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 44

Wątek: Ania-motyl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nim Zobacz posta
    Sorka chłopie ale moim zdaniem to daleko im do czegokolwiek. Nie wystawiałbym takich fotek. Chwyciłeś jakąś ideę ale tym razem nie udało się pociągnąć.
    Po pierwsze dlatego (1), że motyle kojarzą mi się z latem a nie jesienią, więc patrzę i coś mi nie pasuje.
    Po drugie dlatego (2), że motylki widuję raczej na kwiatkach a nie wiszące na drzewie jak nietoperz. Dziewczyna za ładna na nietoperza, może gdybyście się zamienili, ale chyba tu już za bardzo pojechałem
    Po trzecie dlatego (3), że światło nie takie, poza nie taka, skrzydła sobie, dziewczyna sobie, jedno z drugim się nie klei. Przyznam to wyszło najlepiej, a i tak nie ma się czym chwalić.
    Może następne próby będą bardziej udane.
    1-U mnie motyle(te prawdziwe) można spotkać w dni słoneczne nawet pod koniec października
    2-Chyba za bardzo pojechałeś
    3-Nie wypowiadam się za modelkę ale myślę,że bardzo chciałaby polecieć...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miksturka Zobacz posta
    Ja tam się nie znam specjalnie, ale pomysł sam w sobie jest fajny. Brakuje dbałości o szczegóły... Zgadzam się nonnatusem, że czas źle dobrany, bo rozmazy zdecydowanie przeszkadzają tu w odbiorze. Słońce niekorzystnie modeluje dziewczynę (cienie koło nosa, krecha na dekolcie, cienie pod oczami), jest ostre, za zimne to wszystko. Inną porę dnia i okoliczności przyrody można by wybrać. Sesja do powtórki z powodzeniem na wiosnę.
    Ale sam pomysł z owadzimi skrzydłami jest naprawdę fajny.
    To znaczy,że krótszy czas i zamrożone liście lepiej by wyglądały lub odwrotnie-dłuższy czas bardziej by zamazał liście i lepiej by się to komponowało?
    Pora była bardzo popołudniowa-lekko dopaliłem lampą,gdybym błysnął mocniej lampa za bardzo byłaby widoczna.
    Szczegóły-masz rację,obiecuję poprawę ale chyba już z inną modelką

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Yaaculek Zobacz posta
    Twoje komentarze są wyjątkowo specyficzne.
    możesz na priv mi to wyjasnić, na czym ta rzekoma specyfika ma polegać?
    nie sądzę by tak rzeczywiście było.
    może nie przywykłeś do tego, że ktoś nie podziela Twojej podniety tymi fotkami.
    jakoś nie widzę u Ciebie chęci do uczenia się. skoro wszystko wiesz najlepiej...
    oczywiście masz prawo nie zgadać się z moimi komentarzami, ale...
    zachęcam do większego samo-krytycyzmu...
    zwierciadlanki: D800 D750 D3 D300 F65
    nikkory: 14-24/2.8 20/2.8 28/2.8 50/1.8 70-200/2.8 VR
    manual: zenitar 16/2.8 fish, helios 44/2
    SB900 frotto cokin lowepro epson L800

Domyślnie

na jedynce zbyt krótki czas. liście rozmazują fotę.
    Czy rozmazane liście nie są czasem efektem za długiego czasu?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Umbra Zobacz posta
    Czy rozmazane liście nie są czasem efektem za długiego czasu?
    Też tak myślę i miały być rozmazane,może trochę za słabo rozmazane są na zdjęciu niż powinny.
    Rzecz gustu.

Oszczędny w słowach Awatar nim
    Miasto
    Okolice stolicy

Domyślnie

Może inaczej. Rzecz w tym, że pokazujesz coś wprost jak dla przedszkolaka i dlatego moim zdaniem tu nic nie pasuje, właśnie to jest najbardziej do bani. Liście czy rozmazane czy nie dalej byłyby do fatalne. Gdybyś dodał do tego trochę uczuć, jakbyś to samo zrobił choćby na scenie teatru, kontekst pasowałby do treści i całość by wyglądała o niebo lepiej. A tak to scena leży jak marynarka wpuszczona w spodnie na inżynierze Mrównicy.
    NIM zrobisz zdjęcie znajdź w NIM temat
    # kilka słoików # puszka # latarka na 4xR20 #

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nim Zobacz posta
    Może inaczej. Rzecz w tym, że pokazujesz coś wprost jak dla przedszkolaka i dlatego moim zdaniem tu nic nie pasuje, właśnie to jest najbardziej do bani. Liście czy rozmazane czy nie dalej byłyby do fatalne. Gdybyś dodał do tego trochę uczuć, jakbyś to samo zrobił choćby na scenie teatru, kontekst pasowałby do treści i całość by wyglądała o niebo lepiej. A tak to scena leży jak marynarka wpuszczona w spodnie na inżynierze Mrównicy.
    Jeśli chodzi o uczucia,to modelka pokazała chyba wszystko na co ją było stać.
    Skrzydła robiła samodzielnie przez 2 miesiące,reszta garderoby i stylizacja też jej.

Domyślnie

A mi modelka nie pauje do tego tematu. Raczej widziałabym blond lake o długich mogach.
    Scarlet

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez scarlet Zobacz posta
    A mi modelka nie pauje do tego tematu. Raczej widziałabym blond lake o długich mogach.
    Czekałem aż ktoś to napisze.
    Dziewczyna bardzo chciała mieć te zdjęcia wiesz?
    Oczywiście ,jeśli jesteś blond pięknością o długich nogach(lub mężczyzną bardzo chętnie Cię na zdjęciach pokażę

Domyślnie

No, ale ona tego i tak nie czyta, nie? No nie chciałam nikogo urazić, zresztą ja się nie znam.
    Scarlet

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów