Super ... Bardzo podoba mi się to zdjęcie ...
Szukaj
Super ... Bardzo podoba mi się to zdjęcie ...
D700 + D90 + SB-900 + N24-70/2.8 + N18–105 + N35/1.8G
No pięknie,tylko co mam podziwiać jak u mnie to ma wielkość większego znaczka...ale wygląda dobrze..
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
Wiem , że to może laickie pytanie, ale powiedz mi jak naświetlałeś 55 sekund i nie prześwietliłeś?Próbowałem ostatnio z dłuższymi czasami, ale tak długich nie wiem jak uzyskac. Wracając do zdjęcia zastanawia mnie jeszcze ten wir opodal łódki. Co to takiego? . Generalnie bardzo mi się podoba
D700 16,17-35,35
A mi tym razem jakos mniej... W sumie nie wiem dlaczego, ale to chyba kwestia wyboru kadru.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Jendryn - On ma specjalne filtry![]()
Magiczna sztuczka polega na użyciu magicznego sferycznego filterka - Hoya ND400 (-9EV). Wir (bez którego zdjęcie poszłoby do kosza) to piana która pod wpływem falowania kręciła się na powierzchni wody przez te 55 s. A wiało całkiem całkiem.
Raz lepiej raz gorzej. BywaChodzi o to, żeby gonić króliczka, prawda?
![]()
No a 1 gwiazdka za co?
Chętnie wysłucham krytykinie musisz się bać kimkolwiek jesteś
![]()
Maciek fotografia jest bardzo dobra. Lecz sam wiesz najlepiej, że tym razem uciekłeś od klasycznej obróbki i poszedłeś na łatwiznę. Jak się dobrze wpatrzyłem to wylazły te photomatixowe zafarby![]()
Ta fota to przykład dobrego HDRa i tu pytanie - z jednego NEFa czy z kilku ?
Skontaktuj się z nami