Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 41

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Bardzo ładne, usunął bym te ptaki pod horyzontem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    (...) Jak tego dokonałeś, że statek nie jest rozmazany?(...)
    Zawdzięczam to ciężkiej pracy rybaka który tak zakotwiczył tę łódkę linami z trzech stron, że ani drgnęła.

Cytat Zamieszczone przez Calme Zobacz posta
    Też mi się podoba. Tylko jak bym dał łódkę w kadrze nieco bardziej w lewo mz. BTW - co to za "ptasia grypa" Cię dopadła ?
    Nie powiem, że mnie nie kusiło ciachnąć z lewej ale koniec końców zostawiłem. Jakoś mam ostatnio wstręt przed zmianą kadru.
    Szedłem z Sopotu do Gdyni plażą - w połowie drogi wpadłem do wody a że morsem raczej nie jestem ...
    Sztuka wymaga poświeceń

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Ładne, ale cos zlego sie dzieje w lewym dolnym rogu, kolorowe ciapki jakies wystapily, cos jak by szum.
    Sprawdzę na LCD jak będę mógł. U mnie nic nie widać. Ale dzięki za informację.

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    ooooooo łódka no doczekałem sie i to żółta (i nie podwodna) ---- i kolor , wiec koment moze byc jeden , dobre
    Ciesze się Ten kadr czekał na swoją szansę od września. Ostatnimi czasy coraz dłużej zwlekam z pokazywaniem zdjęć

Cytat Zamieszczone przez Piotr_ek Zobacz posta
    Kolejny HDR ?
    Maciek nie pij...

Podoba mi się lecz kolory są inne niż zawsze i to mi daje do myślenia...
    Kolejny?
    Raczej pierwszy z którego jestem zadowolony.
    Pije ale się nie zaciągam jak Ty :P

Kolory to sprawa CameraRaw.

Cytat Zamieszczone przez Martix Zobacz posta
    Bardzo ładne, usunął bym te ptaki pod horyzontem
    Ptaków nie ma. To rozmazane 55 sekundową ekspozycją bojki portowe.

Domyślnie

No pięknie,tylko co mam podziwiać jak u mnie to ma wielkość większego znaczka...ale wygląda dobrze..
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Jędrzej Gadziński Awatar jendryn
    Miasto
    Frankfurt am Main

Domyślnie

Wiem , że to może laickie pytanie, ale powiedz mi jak naświetlałeś 55 sekund i nie prześwietliłeś? Próbowałem ostatnio z dłuższymi czasami, ale tak długich nie wiem jak uzyskac. Wracając do zdjęcia zastanawia mnie jeszcze ten wir opodal łódki. Co to takiego? . Generalnie bardzo mi się podoba
    D700 16,17-35,35

Domyślnie

Morze i zachody słońca mnie przekonują.Wykonanie bardzo ciekawe
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Bajkowo
    Użytkuje X t2 TTArtisan 35 1.4 Fujinon 23 F2
    Było FEED 5, Kodak P850, Nikon D90, D300 D7100 D600 SB-900 Grip Md-10 50 F2 Canon 6D
    Szkiełka 18-105, 35 1.8G, T70-300 VC, T90 Macro , N70-210 F4, N35 1,8G FX, N80-200D ED 2,8, N85 1,8G S 24-35 F2 ART N28-105 N50 1.8G T24-70VC

Domyślnie

Super ... Bardzo podoba mi się to zdjęcie ...
    D700 + D90 + SB-900 + N24-70/2.8 + N18–105 + N35/1.8G

Domyślnie

Bardzo się podoba. Kolory są urzekające.

Domyślnie

A mi tym razem jakos mniej... W sumie nie wiem dlaczego, ale to chyba kwestia wyboru kadru.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jendryn Zobacz posta
    Wiem , że to może laickie pytanie, ale powiedz mi jak naświetlałeś 55 sekund i nie prześwietliłeś? Próbowałem ostatnio z dłuższymi czasami, ale tak długich nie wiem jak uzyskac. Wracając do zdjęcia zastanawia mnie jeszcze ten wir opodal łódki. Co to takiego? . Generalnie bardzo mi się podoba
    Magiczna sztuczka polega na użyciu magicznego sferycznego filterka - Hoya ND400 (-9EV). Wir (bez którego zdjęcie poszłoby do kosza) to piana która pod wpływem falowania kręciła się na powierzchni wody przez te 55 s. A wiało całkiem całkiem.

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    A mi tym razem jakos mniej... W sumie nie wiem dlaczego, ale to chyba kwestia wyboru kadru.
    Raz lepiej raz gorzej. Bywa Chodzi o to, żeby gonić króliczka, prawda?

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów