4ka fajna ..
Szukaj
4ka fajna ..
2 jest z tego najlepsza, ale źle wykadrowana. Z trzech stron za dużo obcięte![]()
4 i 5 moim zdaniem to tragedia nie rozumiem tych ochów i achów , nie pojmuje założenia ot gazety ze niby strój, jakaś spódnica ale jak już sie bawić to obok modelki i makijażystki trzeba by zatrudnić projektanta bo ta spódnica woła o pomste... . źle kadrowane jedynka jeszcze jakos się broni ale reszta nie bardzo . Fotografie są nieostre ale to moze tylko takie moje wrażenie po obejrzeniu fotografii J.Kustry wszystko zdaje się byc jakieś takie nijakie.
troszkę mi się zdanie zmieniło, dwójka najlepsza - pomijając fakt złego kadrowania jedyna fotka na której modelka jest jakaś ...no i nie widac tego kiepskiego łączenia tej czarnej bluzeczki z gazetą .
Pomysł IMO oryginalny.
Co do wykonania bardzo podobają mi się kadry 4 i 5.![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
kapitalne! zarówno stlizacja, jak i wykonanie od strony technicznej.
pozwoliłem sobie wejść na stronę modelki - piękna kobieta, na szczęście inni potrafili to pokazać. w twoich fotografiach wyszła niewyraźnie.
1 - modelka wyszła...jak po kielonku czegoś mocnego, wyraz twarzy taki szemranyno ale takie rzeczy się zdarzają.
2 - okropne kadrowanie choć bez czarnego dodatku, który przeszkadza w odbiorze innych zdjęć i wskazuje na brak konsekwencji w całościowym projekcie.
2-3 coś z tym nadgarstkiem jest nie tak, mnie przeszkadza.
4 chyba najlepsze w odbiorze choć czarny kawałek garderoby odrobinę psuje całość. piękne uniesiona dłoń P. Anity dodaje animuszu.
5. gorzej niż 4
całościowo przeszkadza miszmasz - kolor, bw, kolor, bw - brakowało odwagi na podjęcie decyzji?
słabo też z ostrością na niektórych zdjęciach.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Wiem, generalnie cala ta sesja do dupy wyszła. Bylo nam zimno, nawet po wypicu kielona. Nieostra jest bo dalem sie namowic na d700 i stalke na f8. Nastepnym razem zrobie Hasselem i mam nadzieje, ze uda mi sie Cie zadowolic.
Pozdrawiam i gratuluje swietnego oka i wyczucia smaku
Michal
świetne zastosowanie dla makulaturyGreenpeace byłby w wniebowzięty
![]()
D300 | Nikkor 17-55/2.8 | N35/2 | T80-200/2.8 | SB-800 | MacBook 13" | iP4 | photoblog
Skontaktuj się z nami