Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 33
    sailor
    Gość

Domyślnie

4ka fajna ..

Domyślnie

2 jest z tego najlepsza, ale źle wykadrowana. Z trzech stron za dużo obcięte

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pinokio Zobacz posta
    2 jest z tego najlepsza, ale źle wykadrowana. Z trzech stron za dużo obcięte
    wiesz, zle jest pojeciem dosc wzglednym... Ja bym powiedzial ze wykadrowana jest swiadomie

Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MikeP Zobacz posta
    wiesz, zle jest pojeciem dosc wzglednym... Ja bym powiedzial ze wykadrowana jest swiadomie
    Masz rację, nie znam zamiarów autora, sorry
    Żle się wyraziłem. Powinno być tak:
    Ja bym wolał jednak zobaczyć całość

Domyślnie

4 i 5 moim zdaniem to tragedia nie rozumiem tych ochów i achów , nie pojmuje założenia ot gazety ze niby strój, jakaś spódnica ale jak już sie bawić to obok modelki i makijażystki trzeba by zatrudnić projektanta bo ta spódnica woła o pomste... . źle kadrowane jedynka jeszcze jakos się broni ale reszta nie bardzo . Fotografie są nieostre ale to moze tylko takie moje wrażenie po obejrzeniu fotografii J.Kustry wszystko zdaje się byc jakieś takie nijakie.

troszkę mi się zdanie zmieniło, dwójka najlepsza - pomijając fakt złego kadrowania jedyna fotka na której modelka jest jakaś ...no i nie widac tego kiepskiego łączenia tej czarnej bluzeczki z gazetą .

Domyślnie

Pomysł IMO oryginalny.
    Co do wykonania bardzo podobają mi się kadry 4 i 5.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

kapitalne! zarówno stlizacja, jak i wykonanie od strony technicznej.

Domyślnie

pozwoliłem sobie wejść na stronę modelki - piękna kobieta, na szczęście inni potrafili to pokazać. w twoich fotografiach wyszła niewyraźnie.
    1 - modelka wyszła...jak po kielonku czegoś mocnego, wyraz twarzy taki szemrany no ale takie rzeczy się zdarzają.
    2 - okropne kadrowanie choć bez czarnego dodatku, który przeszkadza w odbiorze innych zdjęć i wskazuje na brak konsekwencji w całościowym projekcie.
    2-3 coś z tym nadgarstkiem jest nie tak, mnie przeszkadza.
    4 chyba najlepsze w odbiorze choć czarny kawałek garderoby odrobinę psuje całość. piękne uniesiona dłoń P. Anity dodaje animuszu.
    5. gorzej niż 4
    całościowo przeszkadza miszmasz - kolor, bw, kolor, bw - brakowało odwagi na podjęcie decyzji?
    słabo też z ostrością na niektórych zdjęciach.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piqsell Zobacz posta
    całościowo przeszkadza miszmasz - kolor, bw, kolor, bw - brakowało odwagi na podjęcie decyzji?
    słabo też z ostrością na niektórych zdjęciach.
    Wiem, generalnie cala ta sesja do dupy wyszła. Bylo nam zimno, nawet po wypicu kielona. Nieostra jest bo dalem sie namowic na d700 i stalke na f8. Nastepnym razem zrobie Hasselem i mam nadzieje, ze uda mi sie Cie zadowolic.

Pozdrawiam i gratuluje swietnego oka i wyczucia smaku

Michal

Domyślnie

świetne zastosowanie dla makulatury Greenpeace byłby w wniebowzięty
    D300 | Nikkor 17-55/2.8 | N35/2 | T80-200/2.8 | SB-800 | MacBook 13" | iP4 | photoblog

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów