Close

Strona 2 z 23 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 226

Domyślnie

Z drugiej strony popatrz na to tak - dobrze, że nie dowiedziałeś się o tym, gdy już ten dane szlag by trafił - choć jakby nie patrzeć to Seagate zmusza nas do wyłożenia dodatkowej kasy na stan obecny. Bo na czymś backup trzeba zrobić chcąc nie chcąc. Swoją drogą ciekawy jestem czy na dłuższą metę ten upgrade firmware, który zapowiadają też całkowicie rozwiąże ten problem. Coś mi się zdaje, że niedługo na rynku wtórnym zaroi się od tych modeli....

Domyślnie

Uff - ale blisko było. Dzięki za info

Domyślnie

Wprawdzie mojego dysku nie ma na tej liście, ale dwa ostatnie seagety właśnie przestały działać w opisany sposób, oczywiście wymienili na gwarancji dwa razy.

Jak narazie od kilku miesięcy (około 9) Z nowym nic się nie dzieje, ale nie mam już zaufania do tej firmy więc jak macie coś cennego to od razu nagrywajcie (ja tak robię)
    Fuji S5 PRO || Delta ND200S || D70s || Delta ND70s || F80 || N18-200VR || N28-100 || SB-800 ||

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Calme Zobacz posta
    Dla tych co nie są pewni jaki dokładnie mają model dysku http://seagate.custkb.com/seagate/cr...p?DocId=207931
    Pod linkiem jest do ściągnięcia program Seagate DriveDetect.exe do sprawdzenia.
    Programik szybko powie kto musi się martwić, a kto nie. Ja niestety jestem tym "szczęsliwym" posiadaczem felernego dysku. Ale jak na razie działa od 18 września 2008. Jednak zaczynam się powoli obawiać. Dzięki za info!
    N D90 | N18-105/3.5-5.6VR | N50/1.8 | Metz 48 AF-1 CLS | Benro A500EX + BH-1 | 2xHoya | NaneuPro Alpha upolowane

Domyślnie

To nie jest dobry dzień, oczywiście mój dysk na którym trzymam zdjęcia musiał być na tej liście, prawda? Dzięki za info

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swider Zobacz posta
    Ja na szczescie uzywam WD
    A u mnie pech: chyba w październiku hurtownia wymieniała mi półrocznego WD 400GB na nowy - "brak możliwości odzyskania danych" - cały ze zdjęciami... buu.....

Pzdr.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

Uff. żaden z moich Jeden, który mam ma na końcu inne oznaczenie literowe, bo cyfry ma takie same, drugi ma całkiem inną numerację trzeci to WD
    D80 + MB-D80 | T 17-50 2,8 | S 70-200 2,8 | SB-800 + klamoty do fot. bezcieniowej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wasilewk Zobacz posta
    A u mnie pech: chyba w październiku hurtownia wymieniała mi półrocznego WD 400GB na nowy - "brak możliwości odzyskania danych" - cały ze zdjęciami... buu.....

Pzdr.
    No niestety nie ma dyskow w 100% pewnych. Najbardziej szkoda fotek
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Mój brat miał jeszcze tydzień temu seagate 'a, nie wiem dokładnie jaki model ale działał "aż" miesiąc. W pon. wieczorem dowiedział się paru "ciekawych rzeczy" o tych dyskach, a we wtorek rano dysk padł
    Ostatnio edytowane przez Magda.K ; 19-01-2009 o 23:24 Powód: mała korekta

Domyślnie

Właśnie mam zamiar kupić sobie dysk i naczytałem się trochę o tych Seagate'ach, a tutaj jeszcze taka oficjalna wiadomość... Mam dwa dyski WD i kolejny najprawdopodobniej też będzie tej firmy. A gdybym miał Seagate'a to chyba bym nie sprawdzał czy mój jest z tych trefnych. Może lepiej nie wiedzieć?

Strona 2 z 23 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów