Close

Strona 1 z 23 12311 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 226

Domyślnie Sprawdź czy nie jesteś "SZCZĘŚLIWYM" posiadaczem

Ja niestety jestem - nie wiem jak Wy...

http://www.frazpc.pl/news/22866-Latk...dyskow_Seagate

Domyślnie

Fuck! Tez jestem.

Za tydzien kupuje nowy dysk a ten idzie na smietnik.

Domyślnie

Spokojnie - ale ja kupuje nowy na backup to na bank - nie będę ryzykował. Zauważyłem właśnie ostatnio, że zaczęły dziwnie talerze działać i czasami wywala mi w kosmos eksploratora przy przeglądaniu zdjęć w katalogach Dodam, że przed kupnem tego co mam obecnie zakupiłem sobie identyczny - i nachodził się cały 1 dzień ! po czym padł totalnie z k.... zgrzytem - wymienili od ręki nawet nie czekałem na żadne reklamacje - widać była już fama o całej serii

Domyślnie

Panowie, niezły stres po pracy
    Szczęśliwie we wskazanej liście nie ma mojego dysku - różni się dwiema ostatnimi cyframi. Strach niezłego miałem jak sprawdzałem.
    Proces twórczy:
    KTO PYTA WIELBŁĄDZI

Domyślnie

ja się zapytałem kumpla jakie ma dyski i okazało się że ma dwie takie barakudy z listy 2x500 gb, jak dotąd działają od października, ale z tego wynika że ich czas nadchodzi
    Pozdrawiam
    Dariusz O.

Domyślnie

Wiecie to nie do końca musi być akurat z każdym modelem tak samo - ale posiadacze wymienionych mz powinni zrobić szybko backup - ja właśnie jestem w trakcie a jutro jadę po nowy dysk i będzie to westerndigital albo samsung. Ogólnie wielkiego stresu nie miałem bo zawsze robię backup danych - po prostu po jednym poważniejszym "krachu" to samo wchodzi w nawyk Tak czy siak widać niestety, że "chińszczyzna" coraz bardziej zbiera żniwo w każdej praktycznie branży...

Domyślnie

Ja na szczescie uzywam WD
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Mnie się coś takiego stało z Barracudą 250GB 7200.10 ST3250410AS chociaż nie ma jej tam na liście. Wymieniono na gwarancji. teraz mam dwie takie sztuki i od roku nic się nie dzieje
    Ostatnio edytowane przez odie83 ; 19-01-2009 o 20:13
    D50|17-50|3x540EZ
    www.boguslawkrysztofiak.pl

Domyślnie

Dla tych co nie są pewni jaki dokładnie mają model dysku http://seagate.custkb.com/seagate/cr...p?DocId=207931
    Pod linkiem jest do ściągnięcia program Seagate DriveDetect.exe do sprawdzenia.

Domyślnie

K... zapełniłem właśnie dwa takie 1TB ważnymi danymi i takich rzeczy się dowiaduję. Ale kicha, dawno nie byłem tak wściekły!

Strona 1 z 23 12311 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów