Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 32

Domyślnie

Lowepro cenie za ich "dizajn" zwlaszcza plecaki Vertex no i ich wytrzymalosc. to co lubie w Lowepro to dozywotnia gwarancja
    plecak jest ok do transportu sprzetu. zwlaszcza duzy plecak. moj wydawal sie byc duzy, ale okazuje sie, ze zaczyna mi miejsca brakowac. zwlaszcza jak gdzies na dluzej jade i nie chce wrzucac czesci sprzetu do bagazu glownego (samolot) laptop, dysk USB i okablowanie zajmuja spora czesc plecaka. dodatkowo filtry, uchwyty, pilot, sciereczki - i plecak wazy 18kg smialo moge go zlapac za "ucho" podniesc do gory i zalozyc, moge tez smialo przenosic te 18kg za uchwyt i nie bac sie, ze cos sie oderwie...tak jak znajomemu kupil jakis dziwny plecak, zapakowal sprzet, zlapal za ucho i...zostalo mu w rece, a plecak na ziemi
    jesli wydaje sie 10k na sprzet to warto tez kupic najlepszy plecak - torbe tak by miec komfort podrozowania

Domyślnie

Ja polecam Lowepro CompuTrekker AW, lub Lowepro CompuTrekker Plus AW dwa bardzo fajne plecaczki i wszystko ci wejdzie i jeszcze miejsca zostanie.

Domyślnie

grudzinsky zgadzam sie z TOba dlatego pytam na forum. KAT wydaje sie tez interesujacy ale tak jak juz ktos wspomnial istotna kwestia jest by moc swobodnie wyjmowac puszcze z dluzszym szklem z oslona przeciwslownecza zalozona na obiektyw a nie za kazdym razem kombinowac i wlasnie nie wiem czy w KAT`cie takie cos sie da zrobic. Vanguard jest ok ale system wkladania aparatu mnie nie urzadza. Lowepro jest ladne i more less ok choc nie najtansze fakt. Computreeker wyglada na bardzo funkcjonalny tylko z designem tak jakos bez szalo troche kwadratowy ale na zywo go nie widzialem wiec moze tak tylko mnie sie wydaje
    D90, 50/1.8, 12-24/4 18-200VR, 70-300VR

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez papajpo Zobacz posta
    Ja polecam Lowepro CompuTrekker AW, lub Lowepro CompuTrekker Plus AW dwa bardzo fajne plecaczki i wszystko ci wejdzie i jeszcze miejsca zostanie.
    Użytkuję Compu Trekkera, jest baaardzo pojemny jeśli chodzi o sprzęt foto, extra do transportu lotnisko itd., jedyny minus to mało miejsca na inne rzeczy niż sprzęt fotograficzny. Jestem z niego zadowolony, ale chyba będę wymieniał na coś dwukomorowego, bo dla mnie za duży (za dużo miejsca na sprzęt, za mało na klamoty).
    D300, T12-24, N50/1.8, SB600
    Jakub Gruchot Price action Gruzja Distance learning

Domyślnie

na co ewentualnie bedziesz wyminial juz wiesz? pytam widze ze masz 80-200 a to spore szklo i w kontekscie tego z plecakami juz wybor nie taki duzy
    D90, 50/1.8, 12-24/4 18-200VR, 70-300VR

Domyślnie

computrakker AW plus to mała szafa na plecach
    desing może jest ważny, ale moim zdaniem im mniej piękny i mniej rzucający się w oczy tym lepiej....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marek2004 Zobacz posta
    computrakker AW plus to mała szafa na plecach
    desing może jest ważny, ale moim zdaniem im mniej piękny i mniej rzucający się w oczy tym lepiej....
    Szafa nie szafa, ale zawsze się wszystko zmieści i trochę miejsca zostanie

Domyślnie

Jeśli masz dużo pieniędzy na plecak to przyjrzyj się R-102 (lub -103) kata: http://www.e-cyfrowe.pl/kata-plecak-...f4aa03efb116d5

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez markB Zobacz posta
    Jeśli masz dużo pieniędzy na plecak to przyjrzyj się R-102 (lub -103) kata: http://www.e-cyfrowe.pl/kata-plecak-...f4aa03efb116d5
    ...i chcesz wyglądać jak żółw Ninja.

Plecaków jest na rynku multum. Lowepro, Naneu Pro, Tamrac i inni - każda z tych firm ma po kilka modeli. Oglądaj i przymierzaj - nie jest łatwo, ale plecak to prawie jak buty - niewygodny jest do d.....py. Pamiętaj ponadto, że dobry plecak, to nie koniecznie taki, do którego zmieścisz wszystko co ze sprzętu foto udało Ci się kupić w ostatnich 15-tu latach.

Powodzenia.
    X-T10, XF35, XF18-55, MK320

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eric7 Zobacz posta
    KAT wydaje sie tez interesujacy ale tak jak juz ktos wspomnial istotna kwestia jest by moc swobodnie wyjmowac puszcze z dluzszym szklem z oslona przeciwslownecza zalozona na obiektyw a nie za kazdym razem kombinowac i wlasnie nie wiem czy w KAT`cie takie cos sie da zrobic.
    Vanguard jest ok ale system wkladania aparatu mnie nie urzadza.
    no to pokaż mi plecak z systemem szybkiego dostępu do sprzętu - bo rozumiem, że tylko takiego szukasz - do którego włożysz 70-200 z nałożoną osłoną. miałem SlignShota 300 czyli największy i tele wchodzą na styk ale bez osłony (oczywiście podpięte do body)

Lowepro jest ladne i more less ok choc nie najtansze fakt. Computreeker wyglada na bardzo funkcjonalny tylko z designem tak jakos bez szalo troche kwadratowy ale na zywo go nie widzialem wiec moze tak tylko mnie sie wydaje
    Miałem kilka toreb i plecaków Lowepro. Nie wiem co w nich jest ładniejszego i "more less" w porównaniu do Katy lub Vanguarda. Jakością wykonania i dbałością o szczegóły deklasują Lowepro niestety. Również i ceną... a Computrekker to zwykły plecak i jakoś cieńko widzę szybki dostęp do sprzętu.
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów