Mam pytanko czy jest może ktoś się orientuje czy w Polsce jest dostępny kurs dvd dla nikona d80, wiem, że za granicą można to dostać czy u nas także?
Szukaj
Mam pytanko czy jest może ktoś się orientuje czy w Polsce jest dostępny kurs dvd dla nikona d80, wiem, że za granicą można to dostać czy u nas także?
a czego ty się chcesz uczyć instrukcji multimedialnie...![]()
niby na tym kursie jest pokazane co można wyciągnąć z tego aparatu, szczerze kupiłem go niedawno i dopiero co się z nim oswajam, a suche studiowanie instrukcji za dużo nie daje, chyba, że można gdzieś znaleźć jakieś ciekawe tricki na tego nikona
dzięki za info!!! pozdrawiam...
Wiesz najlepiej się nauczysz dużo czytając i przede wszystkim robiąc zdjęcia. Musisz zacząć ćwiczyć metodą prób i błędów aż sam zobaczysz co kiedy i jak ustawiać. Nikt ci nie da żadnego super filmu po którym będziesz wszystko wiedział i robił świetne zdjęcia.
od godziny jestem na tym forum..szok!!! baza informacji ogromna.. patrz na zdjęcia wystawione-RESPEKT PANOWIE I PANIE!!!
Baw się świetnie absolutnie bez powodu.
Tu też dużo rzeczy ciekawych znajdziesz www.szerokikadr.pl na początek wystarczy
Skontaktuj się z nami