Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Kurs foto d80

Domyślnie Kurs foto d80

Mam pytanko czy jest może ktoś się orientuje czy w Polsce jest dostępny kurs dvd dla nikona d80, wiem, że za granicą można to dostać czy u nas także?

Domyślnie

a czego ty się chcesz uczyć instrukcji multimedialnie...

Domyślnie

niby na tym kursie jest pokazane co można wyciągnąć z tego aparatu, szczerze kupiłem go niedawno i dopiero co się z nim oswajam, a suche studiowanie instrukcji za dużo nie daje, chyba, że można gdzieś znaleźć jakieś ciekawe tricki na tego nikona

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal86 Zobacz posta
    niby na tym kursie jest pokazane co można wyciągnąć z tego aparatu, szczerze kupiłem go niedawno i dopiero co się z nim oswajam, a suche studiowanie instrukcji za dużo nie daje, chyba, że można gdzieś znaleźć jakieś ciekawe tricki na tego nikona
    Zły dział wybrałeś. Ale miejsce ogólnie najlepsze z możliwych. Poczytaj sobie najpierw o zasadach Forum a potem myk do właściwego działu i przepadłeś...
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

dzięki za info!!! pozdrawiam...

Domyślnie

Wiesz najlepiej się nauczysz dużo czytając i przede wszystkim robiąc zdjęcia. Musisz zacząć ćwiczyć metodą prób i błędów aż sam zobaczysz co kiedy i jak ustawiać. Nikt ci nie da żadnego super filmu po którym będziesz wszystko wiedział i robił świetne zdjęcia.

Domyślnie

od godziny jestem na tym forum..szok!!! baza informacji ogromna.. patrz na zdjęcia wystawione-RESPEKT PANOWIE I PANIE!!!

Domyślnie

zajrzyj tu: http://www.nikondigitutor.com/eng/d80/index.shtml
    Baw się świetnie absolutnie bez powodu.

Domyślnie

Tu też dużo rzeczy ciekawych znajdziesz www.szerokikadr.pl na początek wystarczy

Domyślnie

od godziny jestem na tym forum..szok!!! baza informacji ogromna.. patrz na zdjęcia wystawione-RESPEKT PANOWIE I PANIE!!!
    Wiesz, że jesteś teraz w dziale gdzie się przed wejściem najpierw puka???
    Ja spie.... mod idzie!!

To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów