Close

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 58 z 58
    Rozmowny Awatar koffee
    Miasto
    Grodzisk Mazowiecki, Milanówek, Brwinów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacoslavgth Zobacz posta
    a ja napisze cos innego, kadry ciekawe ale...
    1. brzydka konwersja do b&w-dałbym mniejszą GO
    2. podoba mi sie
    3,4,5. kadry ciekawe ale moim zdaniem obróbka słaba, niedopracowana, zbyt nachalna - nie podoba mi sie wcale
    generalnie zdjecia fajne, ale zastanowiłbym sie nad komentami typu " albumowy hit" czy temu podobne, zdjecia poprawne, dosyc ciekawe ale bez rewelki, chociaż przyjemnie sie ogląda...
    Jeśli chodzi o jedynkę to GO mi się właśnie bardzo podoba i zarówno konwersja jak i właśnie GO oraz kadr zostały ocenione na 5 przez eksperta wystawiającego fotooceny w Digital Foto Video. Ja przyznam szczerze że to jedno z moich ulubionych zdjęć i nic bym w nim nie zmieniła choć szanuję odmienne zdanie.
    Co do "albumowego hitu" - w wielu galeriach czytałam różne opinie - dla jednych sztuczne, dla drugich piękne, straszne, albumowe, artystyczne. Zawsze pod moimi zdjęciami była duża rozpiętość w odbiorze i jak bym miała wypośrodkować to wszystko to bym się przerzuciła chyba na makro albo jeszcze inny dział. Każde moje zdjęcie obrabiam inaczej. Jak przejrzysz moje wątki to zauważysz że dużo próbuję i szukam. Wiele osób które fotografują dzieci wygrywają konkursy, robią wystawy a w galeriach internetowych oceny mają baaaardzo różne.
    Cytat Zamieszczone przez Radzik100 Zobacz posta
    Dość agresywnie obrabiasz... mz na ostatnim za mocno ale reszta mi się podoba.
    To ostatnie zdjęcie wzbudza najwięcej skrajnych emocji gdziekolwiek go nie pokażę (może właśnie dlatego już jeden konkurs wygrało). To dobrze że każdy inaczej odbiera moje zdjęcia, jest zainteresowanie - najważniejsze że nie przechodzą bez komentarzy bo to chyba dla autora gorsze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koffee Zobacz posta
    Jeśli chodzi o jedynkę to GO mi się właśnie bardzo podoba i zarówno konwersja jak i właśnie GO oraz kadr zostały ocenione na 5 przez eksperta wystawiającego fotooceny w Digital Foto Video. Ja przyznam szczerze że to jedno z moich ulubionych zdjęć i nic bym w nim nie zmieniła choć szanuję odmienne zdanie.
    Co do "albumowego hitu" - w wielu galeriach czytałam różne opinie - dla jednych sztuczne, dla drugich piękne, straszne, albumowe, artystyczne. Zawsze pod moimi zdjęciami była duża rozpiętość w odbiorze i jak bym miała wypośrodkować to wszystko to bym się przerzuciła chyba na makro albo jeszcze inny dział. Każde moje zdjęcie obrabiam inaczej. Jak przejrzysz moje wątki to zauważysz że dużo próbuję i szukam. Wiele osób które fotografują dzieci wygrywają konkursy, robią wystawy a w galeriach internetowych oceny mają baaaardzo różne.
    nikomu nic nie zarzucam - ale o wiele bardziej podoba mi sie zdjecie w Twoim awatarze a co do jedynki (bo chyba o kocie tu mowa) kompletnie do mnei nie trafia - ale z drugiej strony dwojka bardzo sympatyczna, moze dlatego ze brak jakiejkolwiek agresywnej obróbki podkreśla niewinność dziecka. a co do wszelkiej masści expertów redagujących wszelkiego rodzaju pisma - no coment
    fajnie ze szukasz własnej drogi, to kreatywne i konstruktywne, podoba mi sie ze nie obrażasz sie jeżeli ktos ma inne zdanie - pokora to ważna cecha powodzenia - nawet jeżeli podoba mi sie jedno zdjęcie

Rozmowny Awatar koffee
    Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacoslavgth Zobacz posta
    nikomu nic nie zarzucam - ale o wiele bardziej podoba mi sie zdjecie w Twoim awatarze a co do jedynki (bo chyba o kocie tu mowa) kompletnie do mnei nie trafia - ale z drugiej strony dwojka bardzo sympatyczna, moze dlatego ze brak jakiejkolwiek agresywnej obróbki podkreśla niewinność dziecka. a co do wszelkiej masści expertów redagujących wszelkiego rodzaju pisma - no coment
    fajnie ze szukasz własnej drogi, to kreatywne i konstruktywne, podoba mi sie ze nie obrażasz sie jeżeli ktos ma inne zdanie - pokora to ważna cecha powodzenia - nawet jeżeli podoba mi sie jedno zdjęcie
    Nie widzę powodów do obrażania. Fotografuję od roku więc wszystko przede mną - zapewne sama kiedyś spojrzę na swoje zdjęcia zupełnie inaczej. Część już pokasowałam i mam zamiar je poprawić jeśli chodzi o obróbkę. No i może jak zmienię sprzęt to nie będę musiała pewnych zdjęć traktować tak obróbką Zapraszam jeszcze kiedyś oczywiście bo masz o wieeeeeele lepsze zdjęcia więc warto poczytać uwagi takich osób (oczywiście wszystkich osób komentarze biorę po uwagę) Pozdrawiam ;P

Domyślnie

brilliantly ;d
    D60, D90, D600 + N18-55 + N24-70 + N50 1.8 + N80 1.8

FB

Domyślnie

Fantastyczne fotki. Ogladamy i ogladamy i nie wierzymy, ze sie dopiero uczysz. Dopiero zaczynam i czegos znow sie nauczylem. Gratuluje i dziekuje. Tomasz i Ola.

Domyślnie

kot rewelacja!

reszta również te oczka)
    Put some fun between your legs
    -ride a horse

Domyślnie

Zdjęcia mi się podobają za wyjątkiem tego z arbuzem. Bez owijania w bawełnę, dzieco wygląda na bardzo chore, a to przez odcień skóry, który jest nienaturalnie ziemisty, co widać bardzo dobrze na rączkach. Przy ustach zaś oraz na policzkach skóra jest po prostu papierowa, co potęguje jeszcze wrażenie choroby (na zdjęciu z czereśnią skóra ma już bardziej ciepły, naturalny odcień).
    Natomiast oczy wyszły wręcz bosko. Chylę czoła za te oczy.
    Pozdro.

Rozmowny Awatar koffee
    Miasto

Domyślnie

Bardzo dziękuję za wyrażenie swoich opinii

anzelm-74 - jesteś chyba pierwszą osobą która tak odbiera to zdjęcie Dzięki za wizytę

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów