Jeśli chodzi o jedynkę to GO mi się właśnie bardzo podoba i zarówno konwersja jak i właśnie GO oraz kadr zostały ocenione na 5 przez eksperta wystawiającego fotooceny w Digital Foto Video. Ja przyznam szczerze że to jedno z moich ulubionych zdjęć i nic bym w nim nie zmieniła choć szanuję odmienne zdanie.
Co do "albumowego hitu" - w wielu galeriach czytałam różne opinie - dla jednych sztuczne, dla drugich piękne, straszne, albumowe, artystyczne. Zawsze pod moimi zdjęciami była duża rozpiętość w odbiorze i jak bym miała wypośrodkować to wszystko to bym się przerzuciła chyba na makro albo jeszcze inny dział. Każde moje zdjęcie obrabiam inaczej. Jak przejrzysz moje wątki to zauważysz że dużo próbuję i szukam. Wiele osób które fotografują dzieci wygrywają konkursy, robią wystawy a w galeriach internetowych oceny mają baaaardzo różne.
To ostatnie zdjęcie wzbudza najwięcej skrajnych emocji gdziekolwiek go nie pokażę (może właśnie dlatego już jeden konkurs wygrało). To dobrze że każdy inaczej odbiera moje zdjęcia, jest zainteresowanie - najważniejsze że nie przechodzą bez komentarzy bo to chyba dla autora gorsze![]()
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami