Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Moje dęby

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bowers Zobacz posta
    Myślę że zastosowane plany są zdecydowanie za bliskie.Nie wiem czy miałeś takie możliwości ale dęby są fotogenicznymi drzewami i najlepiej wyglądają w całości .Nie namawiam to ślepego naśladownictwa ale to może Ciebie zainspiruje.http://angelreich.deviantart.com/art...nakes-84050494
    Jakoś mnie nie fascynuje taki sposób obrazowania i z całą pewnością mnie nie zainspiruje.
    Dęby - niekoniecznie w całości - to moje zdanie

Domyślnie

Wedle mojej osoby, 2 prezentuje się najlepiej... T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

kulten
    Gość

Domyślnie

Podlinkowany przez kolegę Twój poprzednie wątek duuuużo lepszy. Te zdjęcia są bardzo początkujące.

Domyślnie

"Podrasowałbym" deko 1,2,3...i byłyby cacy...
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    Podlinkowany przez kolegę Twój poprzednie wątek duuuużo lepszy. Te zdjęcia są bardzo początkujące.
    poprzedni watek to była bajka klimaty klimaty klimaty - ale moze swoim komentarzem zgasiłem Ci ten wątek , a nie oznacza to ze zdjecia sa złe, dwojka i czworka sie bronia ale sa to fotki tylko poprawne bez szczególnych wrażeń

Domyślnie

śniegu nie było , słońca nie było ,ba nawet mgły nie było z pustego to i Salomon nie naleje, może jakaś agresywna obróbka by pomogła ale tutaj jej nie zastosowano tak wiec nic szczególnego nie wyszło

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malibu Zobacz posta
    śniegu nie było , słońca nie było ,ba nawet mgły nie było z pustego to i Salomon nie naleje, może jakaś agresywna obróbka by pomogła ale tutaj jej nie zastosowano tak wiec nic szczególnego nie wyszło

Trafiłeś w sedno. Niestety do zdjęć przyrody czy landszaftów potrzebne są wymienione składniki. A tak to tylko kaszana.... No ale jak ktoś dobry jest w obróce to może coś zdziała.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jerezano Zobacz posta
    Jakoś mnie nie fascynuje taki sposób obrazowania i z całą pewnością mnie nie zainspiruje.
    Dęby - niekoniecznie w całości - to moje zdanie
    Mnie się bardzo podoba 2 ka,piękne kadrowanie! A wyobraźnia podsuwa różne obrazy
    Entowie z Władcy Pierścieni...
    Chciałbym żebyś pokazał nam te dęby w różnych porach roku.Mogę na to liczyć?
    Przecież nie zawsze trzeba pokazywać wszystko w całości.
    Myślę,że oglądasz bardzo dużo malarstwa,mylę się?

Domyślnie

Dzięki.
    Teraz z malarstwem mam na pieńku, bo się przerzuciłem na foto

Uprawnienia umieszczania postów