1.
F80, Nikkor AF-S 24-85 f/3,5-4,5 G, Fuji Reala (przyszedł czas na przeprosiny z owym negatywem)
T_P_
Szukaj
1.
F80, Nikkor AF-S 24-85 f/3,5-4,5 G, Fuji Reala (przyszedł czas na przeprosiny z owym negatywem)
T_P_
analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...
Witajcie,
przyznam, że takiego zachwytu, który zapiera dech w piersiach, to się nie spodziewałem...
Tymczasem jednak, wersja w B&W
2.
T_P_
analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...
Kolor mi się podoba , troszkę trawa ma kolor mało realne, ale jest fajnie
B/W już kiepsko
www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska
W wersji kolor bardzo mi się podoba... kolori to niestety chyba tyle - idąc więc dalej konsekwentnie w wersji b/w niestety nic nie przyciąga mej uwagi.
Ale te kolory na 1 są naprawdę bardzo przyjemne dal oka![]()
To tak, koloryt sprawcą wszystkiego... Przyznam, że też byłem pod ogromnym wrażeniem jakie Reala "generuje" kolorki...
T_P_
P.S. Dziękuję za odzew... Zapomniałbym- zaś prezentując B&W chciałem ukazać Wam spokój tamtejszej nocy...
Gratulacje.Świetne zestawienie kolorów z pozoru "gryzących się".Ja bym zrobił to symetrycznie i zgasił księżyc.Ale prawa autorskie należą do Ciebie i Ty decydujesz.
Dla mnie B&W bardzo na takkolor nie bardzo mi się podoba
Pozdrawiam
Nikon D40
Skontaktuj się z nami