Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Domyślnie Pod osłoną nocy...

1.

F80, Nikkor AF-S 24-85 f/3,5-4,5 G, Fuji Reala (przyszedł czas na przeprosiny z owym negatywem )

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Witajcie,

przyznam, że takiego zachwytu, który zapiera dech w piersiach, to się nie spodziewałem...

Tymczasem jednak, wersja w B&W

2.

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Kolor mi się podoba , troszkę trawa ma kolor mało realne, ale jest fajnie
    B/W już kiepsko
    www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska

Domyślnie

W wersji kolor bardzo mi się podoba... kolor i to niestety chyba tyle - idąc więc dalej konsekwentnie w wersji b/w niestety nic nie przyciąga mej uwagi.

Ale te kolory na 1 są naprawdę bardzo przyjemne dal oka

Domyślnie

To tak, koloryt sprawcą wszystkiego... Przyznam, że też byłem pod ogromnym wrażeniem jakie Reala "generuje" kolorki...

T_P_

P.S. Dziękuję za odzew... Zapomniałbym- zaś prezentując B&W chciałem ukazać Wam spokój tamtejszej nocy...

Domyślnie

Gratulacje.Świetne zestawienie kolorów z pozoru "gryzących się".Ja bym zrobił to symetrycznie i zgasił księżyc.Ale prawa autorskie należą do Ciebie i Ty decydujesz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bowers Zobacz posta
    Ja bym zrobił to symetrycznie i zgasił księżyc.
    A to to jest księżyc?! A ja cały czas myślałem, że masz takiego dużego babola na matrycy

PS. Zaproponowana wersja symetryczna też mogła by być ciekawa.

Domyślnie

Fajny kolor, a raczej kolory. Ciekawy układ w kadrze. Mnie się to zdjęcie podoba.

Rozmowny Awatar mariusz_777
    Miasto
    Sosnowiec / Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Dla mnie B&W bardzo na tak kolor nie bardzo mi się podoba
    Pozdrawiam
    Nikon D40

autograf
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bowers Zobacz posta
    Świetne zestawienie kolorów z pozoru "gryzących się".Ja bym zrobił to symetrycznie i zgasił księżyc.
    W rzeczy samej:

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów