Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Moja zaduma B&W

Domyślnie Moja zaduma B&W

Kolejna sesje moich oczu ... ciekawa jestem waszych reakcji..

1.

Domyślnie

Podoba mi się 1 i 5. Wychodzisz pięknie na zdjęciach ale jakoś konwersja jest dla mnie za szara, choć może się czepiam.
    Dwa nikoniki i troszkę szkła, choć chciałbym więcej.

Domyślnie

Bardzo dziękuje za miłe słowa jako modelka i fotograf w jednej osobie. Nie jestem za dobra w obrabianiu zdjęć i nie znam jeszcze na tyle photohopa by móc nim dobrze obrabiać zdjęcia. Mam nadzieje że jakoś z czasem to złapie. Poza tym jestem fotografem który ma wielie przerwy w robieniu zdjęć....

Domyślnie

popieram przedmowce... zdjecia dosc "szare"
    mysle zebys poszukala kilka tutkow odnosnie konwersji do BW
    ...

ps... na zdjeciach wychodzisz rewelacyjnie masz charyzme i spojrzenie.. kilka pomyslow ...
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Miło wiedzieć ze ktos dostrzega we mnie moje spojrzenie i charyzmę, ale przede wszystkim jestem niesłychanie uparta Może macie jakieś fajne linki do nuki konwersji BW? Jak tak chętnie skorzystam...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    ps... na zdjeciach wychodzisz rewelacyjnie masz charyzme i spojrzenie.. kilka pomyslow ...
    Zgadzam się w 100%.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    popieram przedmowce... zdjecia dosc "szare"
    mysle zebys poszukala kilka tutkow odnosnie konwersji do BW
    nie wiem czy masz włączona czarną wersje forum, a do bw imo inna odpada, ale konwersja jest bardzo dobra. Na forum często widziałem, że zachwycali się gorszymi

Domyślnie

Jakie macie Panowie na myśli pomysły?
    Pokaże jedną z tych prac w kolorze, zobaczymy co powiecie na takie zdjęcie...

Domyślnie

byc moze inni sie zachwycali gorsza obrobka do BW
    mi osobiscie w pierwszych 3 zdjeciach jest szaro a nie czarno bialo ...
    nie wiem poprostu mi nie podchodzi
    malo kontrastu sie wydaje
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Dla mnie też jest zbyt mało kontrastu a za dużo szarego, owszem nie każdemu to samo się podoba a konwersja do bw jest tematem rzeka i każdy ma swój gust. Co do fotki w kolorze pokaż jakąś z otwartymi oczami, brakuje mi na niej ich.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów