Szukaj
no tak ale czarny kolor chyba widzicie?? Imo odcień jest dobrany idealnie gdyż nie zatracają się szczegóły w tych ciemnych partiach. Mam rozumieć, że problemem jest brak białego koloru?! Jeśli tak to popatrzcie sobie na wersję kolorową (nie bw dla ścisłości) i pokażcie z której części zdjęcia można wyciągnąć biel?? Będzie raczej ciężko...
Jak napisałem wcześniej, każdy ma inne preferencje do bw. Ja nie piszę że jest źle, widziałem gorsze jak i lepsze konwersje, widzę też czerń jaki widzę kolor, piszę tylko i wyłącznie o swoim odczuciu. Szczerze powiedziawszy to wolę się skupić na modelce niż akademickiej dyskusji ilości cukru w cukrzei czy naprawdę szary jest czy go nie ma. Pozdrawiam
![]()
Dwa nikoniki i troszkę szkła, choć chciałbym więcej.
a mnie tym razem nie podchodza. sa prawie identyczne do tych ktore zaprezentowałas ostatnio. ta sama mimika twarzy etc.
Marta stoisz w miejscu, robisz wciąż te same zdjęcia, sorry.
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Skontaktuj się z nami