Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Skoki-Zakopane

Domyślnie Skoki-Zakopane

Witam. Mam nadzieje, ze dobre miejsce wybralem.
    Wybieram sie na skoki do Zakopanego w styczniu i takie mam pytanie.
    Czy moge bez problemu wejsc na skocznie (trybuna na bok od zeskoku http://tiny.pl/6kdp - jedna z tych niebieskich po bokach) z aparatem i lufą?
    Nie chcialbym aby mnie nie wpuszczono z torba foto stad moje obawy.

pozdrawiam i czekam na info

Domyślnie

wyślij o akredytacje podanie wez ze z jakiejś gazety jestes itd. jaka masz lufe ??

Domyślnie

Może 80-200 to nie lufa ale jednak wchodzilbym z torba i innymi szklami a to juz nie jest maly kompakcik
    Nie chcialbym zeby mnie np nie wpuscili na trybune. Ma ktos jakies doswiadczenia z Zakopca?

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Pisz o akredytacje. Na jakieś mniejsze imprezy często wystarczy wziąć torbę ze sprzętem, założyć największe szkło i lampę do body i jak laik zobaczy coś takiego to często wpuści. Ale jak impreza ma wielu sponsorów i jest poważna to bez akredytacji nie pogadasz.
    D70, 50\1.8, 18-70\3.5-4.5, 70 - 300\4-5.6, Helios 58\2, SB 800

Domyślnie

qamil_d_dg od razu tak pisałem, co ci szkodzi wez wyslij e-mailem i tyle moze dostaniesz moze nie. a jak cos to poszukaj jakiejś redakcji w Koszalinie zagadaj z nimi niech ci oni moze wyślą ;]

Domyślnie

dokładnie ja bym nie ryzykował. w tym roku pojechałęm pod grunwald i 3 legitymacje prasowe nie pomogły nie mówiąc o lufie musiałem użyć wrodzonego sprytu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jasiu102 Zobacz posta
    dokładnie ja bym nie ryzykował. w tym roku pojechałęm pod grunwald i 3 legitymacje prasowe nie pomogły nie mówiąc o lufie musiałem użyć wrodzonego sprytu
    a co tam tak strZegli ?? tej bitwy ?? rekonstrukcji

Domyślnie

właśnie może ktoś więcej się wybiera na skoki można było by jakieś spotkanie zorganizować ;D ja np będę
    |D300||MB-D10||24-70 f/2.8||70-200 f2.8||sb800|

wojteh
    Gość

Domyślnie

byłem w ubiegłym roku - można z tych trybun robić jeśli masz jasną lufę - tam jest ogólnie ciemno - akredytacja daje zupełnie inne spojrzenie - każdy kto otrzymuje akredytację ma koszulkę odblaskową - warto ubiegać sie o nią - wszystko podzielone na sektory i nawet będąc sprytem nie można się przemieszczać - jest tylko furtka z ochroną - wszędzie siatki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Otiv Zobacz posta
    a co tam tak strZegli ?? tej bitwy ?? rekonstrukcji
    były dwie barierki. za pierwszą stała widownia- 4 metry pasa i druga barierka, za która było już pole bitwy. żeby wejść na ten pas i spokojnie robic foty trzeba było mieć akredytację. można było robić za drugier barierki tam gdzie widownia ale przed obiektywem cały czas ktoś sobie przechodził.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów