na korexie gosc sprzedaje zestaw 503 za 3500to jest okazja zwlaszcza ze w polsce. ja swojego nabylem w niemczech, tam jest duzo ofert sprzedazy
Szukaj
na korexie gosc sprzedaje zestaw 503 za 3500to jest okazja zwlaszcza ze w polsce. ja swojego nabylem w niemczech, tam jest duzo ofert sprzedazy
tak ale uzywanego
ja juz mialem rolleiflexa uzywanego ktoremu kasety zaczely puszczac po doslownie chwili. nie zeby to byla powazna usterka, ale szit sie objawil na zleceniu i mialem sporo problemow.
powiem wprost - gdyby w haslu nie bylo systemu wymiennych kaset to problemu niet. moze mam paranoje ale na pewno oparta o wczesniejsze doswiadczenia.
dla mnie 3500 za uzywanca przy 3570 z przesylka za new biorac pod uwage ze hassel dla mnie to szkla i dziura a nie dodatki w stylu pomiar itd z ktorych nie korzystam to nie jest okazja.
olo
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
a ze sie tak zapytam.. dlaczego hassel?
czemu nie rollei na przyklad?
a kogo pytasz sailor?
autora watku
biorac pod uwage ze chce kupowac na ebayu tym mocniej zastanowilbym sie nad rolleiem .. nie mowie ze od razu 6008af ..chociaz przy aktualnych cenach . czemu nie?
a optyka wcale nie gorsza jesli nie powiedziec ze lepsza ... i ergonomia w porownaniu do hasia jakby troche bardziej przyjazna
eeee
juz od dawna sie nie odzywa![]()
czytam Panowie, czytam.....
Hassel z przekonania - muszę mieć coś małego na wyjazdu a i takiego co w studio czy plenerze z lampami mogę wykorzystać
Myslalem na MamiYa - ale jakos mam wieksze przekonanie do 6x6 niz 645 a o RZ67 wogole nie mysle
Na wyjazdy rozważam stara Yashike M124G
śluby, robaki, i dzieciaki a także wyprawy
Pawel Borowka
<')(((<-( <')(((<-( The deeper I go<')(((<-( The better I get
zartujesz parawda? Hassel maly? nie no zartujesz nie?
mikep
stary nie wiesz jaki ma kolega punkt odniesienia
moze taki ze kopara opada))))))))
olo
Skontaktuj się z nami