Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 48

Domyślnie

Wiesz ja się nie zajmuje grafiką, nie jestem za dobra w CS3 mój przyjaciel je przerobił. A mi się takie psodobały więc je pokazłam.

Domyślnie

Jeśli chodzi o seksowność ujęcia to idziesz w dobrą stronę. Podoba mi się jeszcze bardziej w tym względzie. Kompletnie jednak nie podchodzi mi obróbka. Nie podoba mi się również ten jasny akcent na lewej krawędzi kadru.
    pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sowulus12 Zobacz posta
    Wiem, oglądałem wszystkie Twoje autoportrety - można się zakochać patrząc na te na zdjęcie...
    I dlatego straciłem resztki obiektywizmu - zbyt piękna modelka.
    A tak serio... , no pięknie .
    http://www.flickr.com/photos/blazeje/

Domyślnie

Podoba sie bardzo i chwala Ci kobieto ze nie mialas nic na ramionach... Pozdr.

Domyślnie

Bardzo ładne, szczególnie jedynka

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

Jest w tym jakaś magia...

Domyślnie

mnie sie bardzo podobaja. makijaz, fryzura - calośc świetnie współgra a do tego oczy przyprawiaja o dreszcz. I tu moje pytanie - jak uzyskujesz ten blysk w oku ?

Domyślnie

Novika, a moze jednak twoim przeznaczeniem jest bycie modelka a nie fotografem? Te zdjecia sa rzeczywiscie lepsze od wiekszosci poprzednich, ale jak dla mnie twoja (juz tak wczesnie nabyta i utrwalona) maniera w polaczeniu z brakiem zainteresowania technicznymi aspektami fotografii nie zaprowadzi cie daleko w tej dziedzinie, natomiast jako modelka mysle ze bys mogla osiagnac sporo...
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez streetfighter69 Zobacz posta
    Novika, a moze jednak twoim przeznaczeniem jest bycie modelka a nie fotografem? Te zdjecia sa rzeczywiscie lepsze od wiekszosci poprzednich, ale jak dla mnie twoja (juz tak wczesnie nabyta i utrwalona) maniera w polaczeniu z brakiem zainteresowania technicznymi aspektami fotografii nie zaprowadzi cie daleko w tej dziedzinie, natomiast jako modelka mysle ze bys mogla osiagnac sporo...
    Zgadzam się całkowicie, i na pewno na rażę się ale fotki po za jedynką ale też z pewnymi uwagami, średnio mi się podobają a trójka w ogóle. Mówię o technice. Co zaś się tyczy ciebie jako modelki, jestem jak najbardziej za, masz coś w sobie i intrygująco wyglądasz na fotkach.
    Dwa nikoniki i troszkę szkła, choć chciałbym więcej.

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów