Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 48

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Weisz ja technicznie jestem noga totalna, ja biore aparat i cykam po prosty.. Nie znam się na tym.. Robię tak jak czuje..
    Dziękuje za te słowa

Domyślnie

bardzo ladne foto ...

zastanawiam sie tylko dlaczego wszystkie portrety kobiet sa ta zblurowane wiadomo ze portret ma byc miekii (tylko starzy ludzie wychodza dobrze na "ostro") ale w wiekszosci portretow ostre sa tylko oczy i wlosy .... przeciez wiekszosc to piekne kobiety a rozmydlaja sie ze nawet naturalnych wglebien- zmarszczek kolo nos nie widac ... to tak moja mala dygresja na ten temat ... co nie zmienia faktu ze, takie portrety sa poza moim zasiegiem ... narazie
    Nikon D80 l S 17-70 Macro HSM l N 50/1.8 l T 55-200 l SB400 l kilka filtrów i duze checi

Domyślnie

Wiesz ja się nie zajmuje grafiką, nie jestem za dobra w CS3 mój przyjaciel je przerobił. A mi się takie psodobały więc je pokazłam.

Domyślnie

Jeśli chodzi o seksowność ujęcia to idziesz w dobrą stronę. Podoba mi się jeszcze bardziej w tym względzie. Kompletnie jednak nie podchodzi mi obróbka. Nie podoba mi się również ten jasny akcent na lewej krawędzi kadru.
    pozdrawiam

Domyślnie

Podoba sie bardzo i chwala Ci kobieto ze nie mialas nic na ramionach... Pozdr.

Domyślnie

Bardzo ładne, szczególnie jedynka

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

Jest w tym jakaś magia...

Domyślnie

mnie sie bardzo podobaja. makijaz, fryzura - calośc świetnie współgra a do tego oczy przyprawiaja o dreszcz. I tu moje pytanie - jak uzyskujesz ten blysk w oku ?

Domyślnie

Novika, a moze jednak twoim przeznaczeniem jest bycie modelka a nie fotografem? Te zdjecia sa rzeczywiscie lepsze od wiekszosci poprzednich, ale jak dla mnie twoja (juz tak wczesnie nabyta i utrwalona) maniera w polaczeniu z brakiem zainteresowania technicznymi aspektami fotografii nie zaprowadzi cie daleko w tej dziedzinie, natomiast jako modelka mysle ze bys mogla osiagnac sporo...
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów