Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 35

Wątek: Maja2

Domyślnie

luuuubie syskie czy
    pozdr, slavko slavcic - http://slavcic.blogspot.com

Domyślnie

No znowu świetne fotki, bardzo fajne i dobre kadry no i ta kolorystyka miodzik. Naprawdę podniosłaś poziom a mi już nie chce się pokazywać swoich, bo aż strach potem czytać opinie
    Gratulacje.
    Dwa nikoniki i troszkę szkła, choć chciałbym więcej.

Domyślnie

No cholera, wpadam w kompleksy Świetne zdjęcia

...jakim cudem nadążasz z ręcznym ostrzeniem w tak szybkim temacie jakim są dzieci?

Domyślnie

Dobre. Tylko trochę dodać blasku oku z prawej na pierwszym zdjęciu....

Rozmowny Awatar koffee
    Miasto
    Grodzisk Mazowiecki, Milanówek, Brwinów

Domyślnie

Peynal - nie przesadzaj - ja chętnie pooglądam Poza tym tutaj tacy łagodni ludzie - sa miejsca gdzie napiszą "gniot, do kosza, okropne, porażka, nie zajmuj się już fotografią" i wiele by wymieniać Co nas nie zabije to nas wzmocni (mam nadzieję)

Mikkay - słuszna uwaga, nie zauważyłam a rzeczywiście dziwnie to wygląda - okno się już w drugi nie odbiło :/

Archibald - z dzieckiem najlepiej nawiązać kontakt przed sesją, zainteresować swoją osobą, włączyć się do zabawy - wtedy nadzieją że na dłużej nawiąże kontakt wzrokowy. Dziecko często się albo popisuje, albo wstydzi albo boi i to od razu widać na fotach. Chociaż też nie ma reguły bo swojej małej czasami nie cyknę ani jednej foty w ciągu dnia bo nie usiedzi w miejscu. Różnie bywa U mnie się sprawdza wspólna zabawa.

Może ktos mnie oświeci jak zrobić np. dwa albo 3 cytaty w jednym poście ??? Jakaś mało błyskotliwa jestem w takich tematach :/

Domyślnie

Świetne zdjęcia. Super, że odkurzyłaś aparat. Ani mi się waż go znów chować Mój Szymek jeszcze za mały na takie pozowanie, ale już zaczyna kumać Na razie muszę polować na "momenty".

Cytat Zamieszczone przez koffee Zobacz posta
    Może ktos mnie oświeci jak zrobić np. dwa albo 3 cytaty w jednym poście ??? Jakaś mało błyskotliwa jestem w takich tematach :/
    Ta ikonka między "cytuj" a "odpowiedź", a w ostatnim cytowanym samo "cytuj" (nie wiem czy zrozumiałe to )
    Pozdrawiam - Aga
    Trzaski w kuchni || Młode Trzaski
    D70s|N18-70|N50|S70-300|SB-800

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koffee
    Archibald ...U mnie się sprawdza wspólna zabawa.
    Hmm... u mnie niekoniecznie mało tego mam wrażenie, że wszystkie AF'y świata nie dają rady mojej córce - i dlatego nie mogę skumać, jak dajesz radę z MF'em...

Cytat Zamieszczone przez koffee
    ...jak zrobić np. dwa albo 3 cytaty w jednym poście ???
    Grzegorka dobrze napisała - klikasz "Multi-Cytat Tego Posta" na postach, które Cię interesują, a na ostatnim normalne "Cytuj"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Archibald Zobacz posta
    Hmm... u mnie niekoniecznie mało tego mam wrażenie, że wszystkie AF'y świata nie dają rady mojej córce - i dlatego nie mogę skumać, jak dajesz radę z MF'em...
    Taaa... to ciekawe dlaczego Maja Twoja tu karierę robi Skromny się znalazł Trzeba będzie kiedyś zrobić zjazd z dzieciami
    Pozdrawiam - Aga
    Trzaski w kuchni || Młode Trzaski
    D70s|N18-70|N50|S70-300|SB-800

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grzegorka
    Taaa... to ciekawe dlaczego Maja Twoja tu karierę robi
    ...eee... pierwsze słyszę...

Cytat Zamieszczone przez Grzegorka
    Trzeba będzie kiedyś zrobić zjazd z dzieciami
    Baaaaaardzo chętnie!

Domyślnie

baaardzo mi się podobają Twoje zdjęcia, świetna obróbka.. chętnie bym się nauczyła tak fotografować dzieciaki i żeby efekt końcowy tak wyglądał - na mnie robią wrażenie!

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów