luuuubie syskie czy![]()
Szukaj
luuuubie syskie czy![]()
pozdr, slavko slavcic - http://slavcic.blogspot.com
No znowu świetne fotki, bardzo fajne i dobre kadry no i ta kolorystyka miodzik. Naprawdę podniosłaś poziom a mi już nie chce się pokazywać swoich, bo aż strach potem czytać opinie
Gratulacje.
Dwa nikoniki i troszkę szkła, choć chciałbym więcej.
No cholera, wpadam w kompleksyŚwietne zdjęcia
...jakim cudem nadążasz z ręcznym ostrzeniem w tak szybkim temacie jakim są dzieci?![]()
Dobre. Tylko trochę dodać blasku oku z prawej na pierwszym zdjęciu....
Peynal - nie przesadzaj - ja chętnie pooglądamPoza tym tutaj tacy łagodni ludzie - sa miejsca gdzie napiszą "gniot, do kosza, okropne, porażka, nie zajmuj się już fotografią" i wiele by wymieniać
Co nas nie zabije to nas wzmocni (mam nadzieję)
Mikkay - słuszna uwaga, nie zauważyłam a rzeczywiście dziwnie to wygląda - okno się już w drugi nie odbiło :/
Archibald - z dzieckiem najlepiej nawiązać kontakt przed sesją, zainteresować swoją osobą, włączyć się do zabawy - wtedy nadzieją że na dłużej nawiąże kontakt wzrokowy. Dziecko często się albo popisuje, albo wstydzi albo boi i to od razu widać na fotach. Chociaż też nie ma reguły bo swojej małej czasami nie cyknę ani jednej foty w ciągu dnia bo nie usiedzi w miejscu. Różnie bywaU mnie się sprawdza wspólna zabawa.
Może ktos mnie oświeci jak zrobić np. dwa albo 3 cytaty w jednym poście ??? Jakaś mało błyskotliwa jestem w takich tematach :/
Świetne zdjęcia. Super, że odkurzyłaś aparat. Ani mi się waż go znów chowaćMój Szymek jeszcze za mały na takie pozowanie, ale już zaczyna kumać
Na razie muszę polować na "momenty".
Ta ikonka między "cytuj" a "odpowiedź", a w ostatnim cytowanym samo "cytuj" (nie wiem czy zrozumiałe to)
Hmm... u mnie niekoniecznieZamieszczone przez koffee
mało tego mam wrażenie, że wszystkie AF'y świata nie dają rady mojej córce - i dlatego nie mogę skumać, jak dajesz radę z MF'em...
Grzegorka dobrze napisała - klikasz "Multi-Cytat Tego Posta" na postach, które Cię interesują, a na ostatnim normalne "Cytuj"Zamieszczone przez koffee
![]()
...eee... pierwsze słyszę...Zamieszczone przez Grzegorka
Baaaaaardzo chętnie!Zamieszczone przez Grzegorka
![]()
baaardzo mi się podobają Twoje zdjęcia, świetna obróbka.. chętnie bym się nauczyła tak fotografować dzieciakii żeby efekt końcowy tak wyglądał - na mnie robią wrażenie!
Skontaktuj się z nami