extra baby![]()
pierwsze prawie jak opentane![]()
Szukaj
extra baby![]()
pierwsze prawie jak opentane![]()
obiecuję, przeczytam regulamin...
Dobre. Tylko trochę dodać blasku oku z prawej na pierwszym zdjęciu....
wszystkie sa super - bez wyjatku![]()
D700 | N 14-24/2,8 G | N 35/2,0 | N 50/1,4 G | N 85/1,4 | SB 900 |
http://blog.karolszafraniec.pl
luuuubie syskie czy![]()
pozdr, slavko slavcic - http://slavcic.blogspot.com
No znowu świetne fotki, bardzo fajne i dobre kadry no i ta kolorystyka miodzik. Naprawdę podniosłaś poziom a mi już nie chce się pokazywać swoich, bo aż strach potem czytać opinie
Gratulacje.
Dwa nikoniki i troszkę szkła, choć chciałbym więcej.
No cholera, wpadam w kompleksyŚwietne zdjęcia
...jakim cudem nadążasz z ręcznym ostrzeniem w tak szybkim temacie jakim są dzieci?![]()
Peynal - nie przesadzaj - ja chętnie pooglądamPoza tym tutaj tacy łagodni ludzie - sa miejsca gdzie napiszą "gniot, do kosza, okropne, porażka, nie zajmuj się już fotografią" i wiele by wymieniać
Co nas nie zabije to nas wzmocni (mam nadzieję)
Mikkay - słuszna uwaga, nie zauważyłam a rzeczywiście dziwnie to wygląda - okno się już w drugi nie odbiło :/
Archibald - z dzieckiem najlepiej nawiązać kontakt przed sesją, zainteresować swoją osobą, włączyć się do zabawy - wtedy nadzieją że na dłużej nawiąże kontakt wzrokowy. Dziecko często się albo popisuje, albo wstydzi albo boi i to od razu widać na fotach. Chociaż też nie ma reguły bo swojej małej czasami nie cyknę ani jednej foty w ciągu dnia bo nie usiedzi w miejscu. Różnie bywaU mnie się sprawdza wspólna zabawa.
Może ktos mnie oświeci jak zrobić np. dwa albo 3 cytaty w jednym poście ??? Jakaś mało błyskotliwa jestem w takich tematach :/
Hmm... u mnie niekoniecznieZamieszczone przez koffee
mało tego mam wrażenie, że wszystkie AF'y świata nie dają rady mojej córce - i dlatego nie mogę skumać, jak dajesz radę z MF'em...
Grzegorka dobrze napisała - klikasz "Multi-Cytat Tego Posta" na postach, które Cię interesują, a na ostatnim normalne "Cytuj"Zamieszczone przez koffee
![]()
...eee... pierwsze słyszę...Zamieszczone przez Grzegorka
Baaaaaardzo chętnie!Zamieszczone przez Grzegorka
![]()
Skontaktuj się z nami