Kurna niezłe miejsce do focenia, za rok jadę z Wami (postaram się nie przeszkadzać)![]()
Szukaj
Kurna niezłe miejsce do focenia, za rok jadę z Wami (postaram się nie przeszkadzać)![]()
Pozdrawiam! Irek
Życie pokaże kto pojedzie i kiedy słomiany zapał się wypali. Mocne ale prawdziwe.
Życzę wytrwałości w swoich postanowieniach.
6 _ 7 _ 16
przypominają się czasy jak chowaliśmy się w lesie przy DOLu na odcinku Chociwel - Szczecin w czasie ćwiczeń
Pzdr
17 letnie ciało - przecież wiesz z jakiego to filmuAle pewnie tacy po 40 z D3 oglądają się za 17- kami, ja oczywiście nie, no skąd przecież Pani drób.......
Cieszę się, że jakość Ci odpowiada, oczywiście, że je przekadruję i pobawię się resztą.
Nigdy nie lubiłem ruszać powiększalnikiem, jak już dobrałem czas naświetlania i ustawiłem ostrość to już tylko kuwetki się przepełniały. Teraz na szczęście kadrowanie jest dużo prostsze i przyjemniejsze.
Pewien młody, dobrze zapowiadający się fotograf z Mińska Mazowieckiego odzyskał swoje D3 i rozwija swój talent…… Po wielu miesiącach pilnej nauki został AS-em w SPFL.PL![]()
Sl@wcio dobrze prawisz, zapaleńców co niemiara zobaczymy jak będzie z zapełnieniem piętra w Alpengasthofie. Wiem tylko jedno, że ja jadę na pewno![]()
Jak Lechu pojedzie, to ja też
tylko żeby jeszcze jakiś koordynator wyprawy się znalazł ....
pozdrawiam
Arkadiusz Pytlas vel golden
Skontaktuj się z nami