Close

Strona 3 z 9 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 82

Wątek: Byłem w Axalp

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hesja Zobacz posta
    To jak drobiu kochany?
    komentowac zgodnie z PR
    czy szczerze??
    Oczywiście, że szczerze, zniosę krytykę zwłaszcza od Ciebie
    W końcu wciąż się uczę i zależy mi na tym, żebym robił postępy a nie powielał błędy.

Tam na górze i tak mi troszkę podpowiedziałeś spoglądając na ustawienia na wyświetlaczu, po zmianie było zdecydowanie lepiej.

Dziękuję za tamtą lekcję i proszę o następną.
    Pewien młody, dobrze zapowiadający się fotograf z Mińska Mazowieckiego odzyskał swoje D3 i rozwija swój talent…… Po wielu miesiącach pilnej nauki został AS-em w SPFL.PL

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sl@wcio Zobacz posta
    A farby we wiadrze nie zabrakło Ci?
    Wreszcie obrobiłeś !
    Obrobiłem, no w sumie niedużo przy nich grzebałem sam widziałeś oryginały w Axalp .
    Pewien młody, dobrze zapowiadający się fotograf z Mińska Mazowieckiego odzyskał swoje D3 i rozwija swój talent…… Po wielu miesiącach pilnej nauki został AS-em w SPFL.PL

Domyślnie

Świetne prace !!! jak dla mnie 6 najpiękniejsza
    Pozdrawiam Tomasz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kurczak Zobacz posta
    Oczywiście, że szczerze, zniosę krytykę zwłaszcza od Ciebie
    W końcu wciąż się uczę i zależy mi na tym, żebym robił postępy a nie powielał błędy.

Tam na górze i tak mi troszkę podpowiedziałeś spoglądając na ustawienia na wyświetlaczu, po zmianie było zdecydowanie lepiej.

Dziękuję za tamtą lekcję i proszę o następną.
    cholerka tu jestem na GPRS i kompresji wiec nie widze jakosci/szczegolow
    wiec tego sie nie czepne bo to sprawa mojego netu

ale generalnie rzuca sie w oczy kilka spraw:
    OCZYWISCIE MOIM ZDANIEM TYLKO

1. od razu stempelkiem tego krzaczora w LD... ladniutkie
    2. ciach dol i troche z lewej, samolot do mocnego punktu
    3. tak jak 2
    4. za duzo dołu
    5. chyba najgorsze pociete i ledwie sie mieszcza (nos pierwszego) nie maja nic powietrza do latania a do tego jeszcze ciachniete z tylu
    6. dobre... ja ten uklad skadrowalem w kwadrat ale co kto lubi
    7. ok kompozycyjnie ale malutki taki, rzeczywiscie lekko powiekszyc. wiem wiem zalezalo Ci na smugach, bym powiekszyl do poziomu tych intensywnych smug
    8. totalnie centralny kadr czyli nuda :/ ciach z dolu i z lewej? zeby zostawic troche goracych spalin
    9. Fajne, lekko krzywe i troche bym go oddalil od brzegu ale tylko troche
    10. Krzywo! ciach z gory i z lewej by samolot w mocny punkt wbic jakos... a nie da sie przesunac kadru lekko w dol zeby krowy pokazac? to specyfika tego lotniska
    11. Krzywo jak cholera fajnie smiglowiec ale skupilbym sie tylko na nim bo zacny olac ta gore... wiem wiem ze autostrada
    12. Krzywo? ale fajnie... szkoda ciachnietego steru wysokosci
    13. ok centralnie ale w miare
    14. Bardzo ladne!
    15. troche malo ma przestrzeni... nei wiem, cos mi nie lezy
    16. Dobre! a Bedzie piekne jak utniesz tego cycka z LD. Tam wlasnie trzeba to zdjecie uciachac, zeby go juz nie bylo i... to jest najlepsze

uffff... dostanie mi sie to wiem
    Serdecznie pozdrawiam
    www.hesja.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hesja Zobacz posta
    cholerka tu jestem na GPRS i kompresji wiec nie widze jakosci/szczegolow
    wiec tego sie nie czepne bo to sprawa mojego netu

ale generalnie rzuca sie w oczy kilka spraw:
    OCZYWISCIE MOIM ZDANIEM TYLKO

uffff... dostanie mi sie to wiem
    Dziękuję za cenne uwagi, przeczytałem dokładnie w drugim oknie wyświetliłem foty i na bieżąco "kadrowałem" Twoje poprawki i wiesz co - nie znasz się jak mogłeś tak napisać!!!!

Żartowałem , uważam, że to konstruktywna i pouczająca krytyka i bardzo Ci jestem wdzięczny, że opisałeś każde z nich. Faktycznie mogłem trochę więcej czasu poświęcić na kadrowanie, prostowanie i wycinanie dołów.

Zostaję przy lotnictwie!! a już miałem wrócić do focenia widoczków z wakacyjnych wypadów ale skoro "śmigiełka rozmyte prawidłowo" to uczę się dalej .

Ogólnie powiem szczerze, ze zachęciłeś mnie do wystawienia kolejnych. Mam jeszcze z 1950 r parę fotek z Góraszki, Mińsk 1992 r i początki Axalp 1348 r teraz mogę je wszystkie wystawić

Domyślnie

1,4 i 6 cudne
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Sławomir Szychowski Awatar Sl@wcio
    Miasto
    Golczewo/Szczecin
    Wpisów
    6

Domyślnie

Ehh McNuggets, Ty to masz farta, sam Hesja poświęcił Ci swój czas na wskazówki. Pozazdrościć, serio!

Domyślnie

A mi się zdjęcia nie podobają, bo śnieg jest biały a trawa zielona!!!
    I na kilku wylot z samolotu jest nieostry, taki rozmyty.
    Śmigiełko wiatraczka który stoi na kokpicie pilota nie porusza się. Klima mu wysiadła??

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sl@wcio Zobacz posta
    Ehh McNuggets, Ty to masz farta, sam Hesja poświęcił Ci swój czas na wskazówki. Pozazdrościć, serio!
    Wiem, wiem, jestem mu bardzo wdzięczny za to. Poświęcił czas i przeanalizował każdą fotkę.

Mógł napisać coś takiego, żebym się zamknął w sobie i już nigdy więcej nie robił samolocików , a jednak zjechał w kulturalny sposób pokazując prawidłową drogę rozwoju. To się nazywa wyczucie .

Domyślnie

robcie se jaja robcie

a temu po 40-stce od tego D3 to proszzzz jak sie dowcip nagle wyostrzyl
    Serdecznie pozdrawiam
    www.hesja.pl

Strona 3 z 9 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów