Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 35

Wątek: Tanie plecaki

Domyślnie

Mam FANCIERa WB1626 i jest super pojemny, dla jednych to wada bo duży dla innych zaleta bo więcej sprzętu wejdzie. mam D80, 3 szkła, statyw, laptopa 15,4 do niego zasilacz i tablet, i mnóstwo miejsca na dodatki, ponadto jest super wygodny w noszeniu, nawet obładowany sprzętem wazy kupę kilo, a z pasem biodrowym i piersiowym ciężar sie ładnie rozkłada, jeżdżę sporo rowerem i jest wypas dla mnie nawet na dłuższe przejażdżki czy spacery, jak masz sporo do wożenia polecam Ci fancier, jak byś był w Radomiu to możesz sie przymierzyć i pomacać go.
    D90|S70-300APO|N18-105VR|SB-400|Di966II|statywX2|plecak|torba|rower|uśmiech
    pozdrawiam Maciek

Domyślnie

JacKill coś takiego:
    Jak byś chciał zdjęcia lepszej jakości to strzelę coś jutro jak będzie jaśniej, czymś innym niż małpką

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maciusd Zobacz posta
    Mam FANCIERa WB1626 i jest super pojemny,
    potwierdzam to mega plecak , na weselach pacza na mnie jak na wczasowicza,gdyby nie krawat ale jest baaardzo pojemny mam w nim to co w stopce i jeszcze by wlazlo sporo
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Oszczędny w słowach Awatar JacKill
    Miasto
    Okolice Kielc

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bonthyc Zobacz posta
    JacKill coś takiego:
    Dzięki, nie rób lepszych, te są ok ale kompozycja zbyt centralna POmysłowe, ja mam teraz puszkę centralnie u dołu, więc tracę sporo miejsca, bede musiał to przeorganizować coś na wzór Twojego. Potrzebowałem pomysłu, bo to mój pierwszy plecak foto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JacKill Zobacz posta
    Ja kupiłem go za 29 zł (promocja w Biedronce)
    Kiedy go kupiłeś ?

Oszczędny w słowach Awatar JacKill
    Miasto
    Okolice Kielc

Domyślnie

Ze 2 tygodnie temu. Ale u mnie otwierali wtedy Biedronkę po remoncie, więc może taka promocja z okazji otwarcia.

Domyślnie

nie wiem czemu, ale ja chyba mialbym klopot z powierzeniem sprzetu za grube $$ plecakowi za 80 czy mnie PLN. Ja nie mowie, ze sa zle, ale gniotloby mnie to psychicznie
    Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.

Domyślnie

Dozbieraj na naneu alpha, naprawde super plecak za niewielkie pieniądze nie dobiegający jakościowo od plecaków za grubą kase...
    никон

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lucid Zobacz posta
    Dozbieraj na naneu alpha, naprawde super plecak za niewielkie pieniądze nie dobiegający jakościowo od plecaków za grubą kase...
    Wyglada ok - ale mam pytanie:
    Czy dostęp do puszki jest tylko od strony pleców czy może też jest z przodu lub boku ?

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów