Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 34

Wątek: Tuńka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Postaram się. Na pewno obiecuję że złamię jak najwięcej zasad, ale niestety nie mogę obiecać że to będzie dobre...
    Nie obiecuj tylko rób a będzie od kogo "kraść" pomysły
    Dwa nikoniki i troszkę szkła, choć chciałbym więcej.

Domyślnie

Postaram się. Na pewno obiecuję że złamię jak najwięcej zasad, ale niestety nie mogę obiecać że to będzie dobre...
    co za różnica?
    i tak jest złe

Domyślnie

Ciekawa fota. Podoba mi się kadr taki jaki jest. Wygląda b. świeżo.
    ニコンのカメラ

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Czerwono tu na maxa przycialbym delikatnie z lewej zeby pozbyc sie tych gadzetow wbijajcych sie w kadr. Reszta moze byc.

Domyślnie

kolorystyka twarzy też łamiesz zasady !! No, ale pewnie zaraz powiesz że nie obiecywałeś, ze będzie naturalnie i ze to Twoja interpretacja i wizja.... znamy to
    reasumując - zdjęcie na tak (ze zmianą kolorystyki twarzy) - Twoja ideologia i tłumaczenie zdjęcia - nie..

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    kolorystyka twarzy też łamiesz zasady !! No, ale pewnie zaraz powiesz że nie obiecywałeś, ze będzie naturalnie i ze to Twoja interpretacja i wizja.... znamy to
    Co do czerwieni, to nie będę dyskutować bo chyba rzeczywiście. Mam problem z kalibracją mojego monitora, jest on inny niż wszystkie inne i obrazki na nim zawsze są mniej nasycone jak na większości innych. Tak więc to nasycenie pewnie jest tego wynikiem. Zobaczę na innym monitorze to pewnie poprawię.

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Zobaczę na innym monitorze to pewnie poprawię.
    Tak, jest za czerwono. Zdecydowanie. Cholera z tymi monitorami. Każdy jest niby wykalibrowany, a każdy wygląda inaczej. Nigdy nie opanuję tych kolorów.
    Najlepszym rozwiązaniem jest przerzucić się na b/w.
    Oto więc wersja w b/w:

Domyślnie

Jedyne co mi się podoba w tle to okno i piesek, poza tym nie za bardzo. Kawałek krzesła, talerza, z drugiej strony lampy (?), obrazu (?), coś za dziewczynką (szafa?). Ogólnie niedbale skadrowane i z dziwnego kąta. Sama dziewczynka wygląda ok, nie uważam, że tu nie ma kompletnie emocji. Poza psem i może talerzem nic więcej mi tu do dziewczynki nie pasuje.

Ale pewnie tak miało wszystko być
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adrian Zobacz posta
    Ale pewnie tak miało wszystko być
    Trudno powiedzieć czy miało być czy nie. Tak był pokój urządzony i tyle. A zdjęcie spontaniczne, kadr spontaniczny, i tej linii się trzymałem. I nadal się trzymam....

Domyślnie

Trudno powiedzieć czy miało być czy nie. Tak był pokój urządzony i tyle. A zdjęcie spontaniczne, kadr spontaniczny, i tej linii się trzymałem. I nadal się trzymam....
    Spontaniczność spontanicznością, ale ty jako fotograf panujesz nad kadrem, więc i tłem.
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów