Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Domyślnie

1-sza fotka ma coś w sobie, ale bardziej pasuje do działu "Z podróży" , niż do "krajobrazy". Jak dla mnie krajobrazowi skrzydło przeszkadza, nie mówię, że wszystkim musi przeszkadzać

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wutomek Zobacz posta
    1-sza fotka ma coś w sobie, ale bardziej pasuje do działu "Z podróży" , niż do "krajobrazy". Jak dla mnie krajobrazowi skrzydło przeszkadza, nie mówię, że wszystkim musi przeszkadzać
    Specjalnie dla Ciebie "wutomek" umieszczam zdjęcie "ze skrzydłem", które trudno będzie przez Ciebie odrzucić z pejzażu. Na marginesie, życzę wszystkim udanych zdjęć na wysokości, przez zakurzoną małą szybkę samolotową i najmniejszych problemach ciśnieniwych!

Domyślnie

mi najbardziej podoba się jedynka i ostatnie, mają klimat.
    Mateusz Książkiewicz
    Canon & Nikon

Domyślnie

Rozumiem, że byłeś wysoko, że krzywizna ziemi... Ale na ostatnim zdjęciu, albo podano drinki, albo pilot przemanewrował...
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

pięknie jest w górze na pierwszym zdjęciu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Rozumiem, że byłeś wysoko, że krzywizna ziemi... Ale na ostatnim zdjęciu, albo podano drinki, albo pilot przemanewrował...
    Słuszne spostrzeżenie, co do horyzontu. Właśnie pilot mocno manewrował, ustawiał się do zejścia i dlatego uznałam, że warto to złapać. Na marginesie JESTEM KOBIETĄ.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez barbi Zobacz posta
    JESTEM KOBIETĄ.
    Och, przepraszam za użycie rodzaju męskiego.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Och, przepraszam za użycie rodzaju męskiego.
    Absolutnie nie jestem przez to zła, ale myślałam, że logując się z nazwą "barbi" każdy pomyśli, iż ma do czynienia z dziewczyną.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez barbi Zobacz posta
    Absolutnie nie jestem przez to zła, ale myślałam, że logując się z nazwą "barbi" każdy pomyśli, iż ma do czynienia z dziewczyną.
    Szczerze mówiąc Twój nick niewiele mówi o płci. Są tu tacy z ponoć czysto żeńską literką "a" na końcu, i zapewniam Cię, kobietami nie są. Wniosek; nick trzeba traktować z rezerwą, a jeśli chcesz być rozpoznawalna proponuję dodać do profilu fotkę. .
    Pozdrawiam.
    LED ZEPPELIN

Rozmowny Awatar maddnes
    Miasto
    Bournemouth uk

Domyślnie

Ja wole ze skrzydlami.Jak nie ma skrzydel to w sumie nic sie nie dzieje.Jeszcze nie trafilem nigdy na takie chmury.
    Gratuluje

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów