Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Prawie u Pana Boga

Zdjęcie zrobione w samolocie przez szybkę. Będę wdzięczna za komentarze.

Domyślnie

Widok super, niestety widok skrzydła skutecznie psuje zdjęcie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wutomek Zobacz posta
    Widok super, niestety widok skrzydła skutecznie psuje zdjęcie.
    Robiąc w taki sposób zdjęcie (ze skrzydłem) chciałam, żeby odbiorca miał odniesienie, gdzie zdjęcie było robione. Nie zawsze można się domyślić Bez skrzydełka, wyszło np. tak ...

Domyślnie

Moim zdaniem nie psuje zdjecia skrzydlo, jest w mocnym punkcie wiec pomaga... 1 lepsza

Domyślnie

Ale miałeś czystą szybę. Ja kurcze jak lecę to zawasze "maskara". Fotki ładne.

Pozdr.
    Nikon System

Domyślnie

1-sza fotka ma coś w sobie, ale bardziej pasuje do działu "Z podróży" , niż do "krajobrazy". Jak dla mnie krajobrazowi skrzydło przeszkadza, nie mówię, że wszystkim musi przeszkadzać

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wutomek Zobacz posta
    1-sza fotka ma coś w sobie, ale bardziej pasuje do działu "Z podróży" , niż do "krajobrazy". Jak dla mnie krajobrazowi skrzydło przeszkadza, nie mówię, że wszystkim musi przeszkadzać
    Specjalnie dla Ciebie "wutomek" umieszczam zdjęcie "ze skrzydłem", które trudno będzie przez Ciebie odrzucić z pejzażu. Na marginesie, życzę wszystkim udanych zdjęć na wysokości, przez zakurzoną małą szybkę samolotową i najmniejszych problemach ciśnieniwych!

Domyślnie

mi najbardziej podoba się jedynka i ostatnie, mają klimat.
    Mateusz Książkiewicz
    Canon & Nikon

Domyślnie

Rozumiem, że byłeś wysoko, że krzywizna ziemi... Ale na ostatnim zdjęciu, albo podano drinki, albo pilot przemanewrował...
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Rozumiem, że byłeś wysoko, że krzywizna ziemi... Ale na ostatnim zdjęciu, albo podano drinki, albo pilot przemanewrował...
    Słuszne spostrzeżenie, co do horyzontu. Właśnie pilot mocno manewrował, ustawiał się do zejścia i dlatego uznałam, że warto to złapać. Na marginesie JESTEM KOBIETĄ.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów