Close

Strona 26 z 33 PierwszyPierwszy ... 162425262728 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 251 do 260 z 326

Wątek: Err nikon D80

Domyślnie

no cóż... dołączam do grona za-errorowanych... czekam na odpowiedź Pana Grzegorza. mam nadzieję, że się ulituje nad moją 80tką i zechce połozyc na niej swoje czarodziejskie łapki i super, że jest takie forum, gdzie ludź ludziowi człowiekiem i pomoże, jeśli może

Domyślnie

Witam wszystkich chciałbym być oryginalny, ale niestety nie mogę i również muszę polecić Pana Grzegorza, a raczej chcę ponieważ zasługuje na to w 100%.

Nie będę się rozpisywał co do szybkości, jakości naprawy oraz kontaktu z Panem doktorem Grzegorzem co ożywia nasze puszki bo wszystko już jest tu napisane przez poprzednich zadowolonych nikoniarzy.

Moje D80 przyszło i wszystko pstryka, kręci się i foci.

DLA WSZYSTKICH, którzy mają err problem ze swoim nikonem, ale się zastanawiają czy wysłać czy nie, niech pakują puszkę w paczkę i na pocztę.
    Pewnie się zastanawiacie, a co jeśli wyślę mojego drogiego nikona i nie wróci ?. Macie tu rekomendacje wielu forumowiczów, którzy zaufali po kilku minutach rozmowy telefonicznej. Pewnie mało jest takich uczciwych ludzi, ale jeden z nich jest wśród nas. Co do kosztów napewno będziecie zadowoleni w porównaniu z serwisem zwłaszcza, że Pan G D80 zna jak własną kieszeń

Pozdrawiam i życzę wielu pstrykniętych klatek zwłaszcza dla aktywnych w tym temacie.

Domyślnie

Dołączę do grona osób, które oddały w ręce Pana Grzegorza swoje 80-tki. W moim przypadku, dla towarzystwa, oddana została również 80-tka kolegi, która również - dziwnym trafem-wykazywała podobną niechęć do współpracy z właścicielem obwieszczając głośno, że ma wszystko w ... errorze. Puszki wysłane z poniedziałek, wróciły w piątek rano, sprawnie działające, wyczyszczone, świecące się jak nówki sztuki. Polecam gorąco-przemiły człowiek, szybko odpowiada na maile, sprawnie i szybko załatwiona sprawa.
    Panie Grzegorzu, jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc! Pozdrawiam serdecznie

Oszczędny w słowach Awatar mateuszeczek
    Miasto
    Medynia Głogowska

Domyślnie

Ja z dość dużym opóźnieniem, bo już ponad rok minął od momentu naprawy i dużo zdjęć od tamtej pory zrobiłem D80tką, ale gdyby nie Pan Grzegorz, to nie byłoby żadnego z nich.
    Tak więc z perspektywy czasu również zdecydowanie polecam naprawę u Niego.
    O szybkości wykonania, jakości i czyszczeniu matrycy chyba wszyscy się już wypowiadali, więc jedyne co mogę powiedzieć to to, ze wszystkie te informacje potwierdzam.
    Pozdro 654632529374!

Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Oszczędny w słowach
    Miasto
    gdzieś tam

Domyślnie

Polecam pomoc Pana Grzegorza . Err w D80 został usunięty szybko , sprawnie , profesjonalnie . Pozdrawiam wszystkich szczęściarzy którym się przytrafiła ta usterka.
    Amator

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Witam Wszystkich

Uprzejmie informuję iż nie jestem już dłużej w stanie pomagać Wam w przypadku błędu w Waszych aparatach.
    Życzę Wam jak najmniej awarii.

Pozdrawiam

Domyślnie

Ech to trzeba mieć pecha. Właśnie wczoraj mój D80 wywalił Err (ora), dzisiaj znalazłem wątek, a teraz czytam post sprzed tygodnia, że Pan Grzegorz już nie pomoże... A może jednak (tak ostatni raz na koniec )

Domyślnie

ojej, rzeczywiście po tylu pozytywnych opiniach to najgorsza wiadomość jaką może przeczytać osoba, której aparat wyświetla ERR... za długo zwlekałem z naprawą a teraz będzie nauczka. Szukam jakiegoś zastępcy we Wrocławiu, jednak opinie o punktach naprawy są tak skrajne, że już nie wiem kogo wybrać - a przydałoby się żeby to ktoś zrobił od ręki tak do soboty...

lustro klapie, nie robi zdjęć, jest ERR, przez jakiś czas działał, ale potem znowu odmówił posłuszeństwa, już na dobre...

Domyślnie

Dostępność części ostatnio bardzo zmalała. W tej chwili są do kupienia za $83 tu z kosztem przesyłki $7 oraz u nowego dostawcy za $44 ale z przesyłką i cłem za $36.
    Z6III + N 14-30/4, N24-120/4, N 28-75/2.8, N 70-180/2.8 + TC 1,4x, N 24-200, V 20/2.8, V 24/1.8, N 40/2.0, TT 75/2.0, V 85/1.8.
    D750/800 + N 24-70/2.8, N 50/1.8G.

było D70, D40, D60, D80, D90, D700, D7000, D7100, D600, D750, D7200, D7500, Z5, Z6II

moje pstryki, na fejsie, instagram

Domyślnie

Witajcie
    wiecie może czy gdzieś w wawce i okolicach można uzyskać pomoc w kwestii err (D80) i zrobią to dobrze i skóry nie złupią?

Strona 26 z 33 PierwszyPierwszy ... 162425262728 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów